Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LIDIJA - 29.06.2020
LIDIJA
Lidija iz Varaždina ima misao vodilju: Tko ima bazen, taj je zen. Kad uđe u njega, sve brige svijeta nestanu, postoje samo ona i molekule koje slobodno lebde oko nje. Kad se ne kupa, leži na ručniku i čita stripove- Najdraži joj je Zagor, a na večeru bi vodila Dylana Doga.
Cura dana
TINA
Tina iz Zadra bi u rujnu trebala postati magistrica sociologije pa je odlučila da je ovo "ljeto njezina života". Ne pomaže mami čistiti apartmane, ne pomaže baki s ručkom, a ni djedu ne želi otići u dućan. Idućih 60 dana bitna je samo Tina i kako da se Tina što bolje odmori.
TINA
Cura dana
MIRNA
Mirna iz Vukovara nema novca za brod, ali iza kuće ima šumu, u gradu ima puno prijatelja, a u garaži nešto konopa, pa su krenuli graditi splav. Kad bude gotov s njim će obići sve naše otoke. Plan je sljedeći: Dunavom plutati do Crnog mora, proći kroz Bospor do Grčke, pa malo veslati gore, i do jeseni je u Splitu.
MIRNA
Cura dana
VALERIJA
Valerija iz Ploča danju spava, kako bi noći mogla neometano jesti. Otkad je počelo ovo s koronom u obiteljsku kuću su se vratile dvije sestre i brat, pa se sad vodi bitka za svaki batak i svaku jagodu. Kako je pacifist i nema volje boriti se, Vale jednostavno odradi svoju porciju noć prije. Sinoć je pojela dvije lubenice.
VALERIJA
Cura dana
VITA
Vita je već pola godine u stričevoj vili na Visu, a iako kuka svima preko telefona kako joj je dosadno, zapravo uživa u osami. Ponijela je sve knjige za idući semestar psihologije, ali još ih nije raspakirala. Bitno je da je mama vidjela da ih odnosi iz Zagreba. Dane krati s lokalnim dečkima. Uče ju pecati. Jako se ljute kad ona to zove ribičijom.
VITA
Cura dana
MIRKA
Mirka je na putu dobrom putu da postane prva Hrvatica koja se gola popela na Mt. Everest. Svaki dan je dva sata na Biokovu, a nakon napornog dana hodanja uzbrdo, najdraže joj je koketirati s Hercegovcima koji stoje kod nje u apartmanima u Makarskoj. Nada se da će pronaći kršnog momka koji bi u planine.
MIRKA