Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TINA - 31.05.2020
TINA
Tina Vidi da se u zadnje vrijeme privode samo zgodne dame zbog vjetrova i mita. pa se paranoična Splićanka zaključala u svoj stan na tajnoj adresi. Nije ona ništa skrivila, ali kažu i ove druge da su nevine. Tu će ostati koliko god treba. Umjesto plaže, kupat će se u kadi dok se ne smiri situacija... Najviše joj nedostaje Matejuška.
Cura dana
MARIJA
Vjera me spasila, kaže nam pokornim glasom senzualna Riječanka i na mobitelu nam pokazuje fotke svoje djevojke Vjere. Otkad je nju upoznala, kaže, više nema briga u životu. Najdraže im je u nedjelju popodne napraviti šator od pokrivača u dnevnom boravku. Svim dečkima i odjevenim curama ulaz je zabranjen u njihov mali klub užitaka.
MARIJA
Cura dana
NIKOLINA
Prpošna ljepotica s Visa lokalna je kraljica brudeta. Turisti dolaze sa svih strana svijeta u njezinu konobu kako bi okusili barem jednu žlicu ove božanstvene delicije. Prije šest godina u Komižu je uplovio šeik iz Katara koji je htio kupiti i recept i konobu i Nikolinu. Rekla mu je "Nisam ti ja PSG pa da sam na prodaju".
NIKOLINA
Cura dana
STELA
Na nedavnom izboru "Miss mladog krumpira" odličnim 2. mjestom lijepa Ogulinka osigurala je svojoj obitelji 30 posto popusta na traktorske gume. Otac je plakao od sreće, majka se derala "to je moja mala", a i naša Stelica je zasuzila. Ovo je početak nečeg velikog, pomislila si je. Danas Ogulin, sutra Gospić, a prekosutra - tko zna?
STELA
Cura dana
MIRNA
Lijepa Osječanka za ovo je ljeto iznajmila apartman na Palagruži. Nije da se ona boji korone ili nešto tako, nego joj je jednostavno dosta ljudi i gužve. Ponijet će čvarke, kobasice i rakiju i uživati tamo dva tjedna. Nada se kako će svjetioničar biti zgodan pa možda i ostane dulje. Može se zamisliti daleko od svijeta.
MIRNA
Cura dana
SANDRA
Magistrica politologije iz Karlobaga ovih dana umire od smijeha kad vidi tko bi nam sve vodio državu. Zapravo je sve to skupa tragično, ali Sandra je davno odustala od svega, pa je sad ti kvazi-filozofi, komičari i tipovi koji dobro odgovaraju na kviz pitanja samo nasmijavaju. Sabor joj je omiljeni reality.
SANDRA