Obavijesti
komentari
Za ukusnu puretinu potrebno je kvalitetno meso i ovaj tajni trik
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
ne znam dal je netko probao, ja sam dobila zanimljiv recept upravo za socniju perad...peci na ledima, a u unutrasnjost gurnuti manju bocu pive, otvorene naravno.. ... i pustiti da se lagano isparava za vrijeme pecenja.
ci
Trik s bocom piva se ne radi kad se pece na ledjima. Na bocu se nabije pile, uspravno, i pece, pivo vrije i prelijeva se preko mesa, zbog velicine pecnice i pur Prikaži još ↓
Dk
ok..dobro je i ovo znati i probati.
Dk
Vrijedi probati i to 🤔,a ja sam ga pekla u onoj plasticnoj vrecici isto nije lose ostane sva socnost u njemu,a ako zelis da je hrskavo onda u tepsiju pospes sol Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .