Obavijesti
Za prste polizati: Recept za bakalar s kuhanim krumpirom
Komentari 6
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

PO
Ne znam zašto se preferira bakalar. Bakalar je u stvari naš MOL. Kad se MOL osuši kako triba miriši lipše od bakalara i bolji je za ist. Umisto MOLa se isto Prikaži još ↓
no
Odlican recept i nacin pripreme. U Dalmaciji je, kao i fazol/grah, da ne bi bilo zabune, dosao iz Venecije. Najveci majstori pripreme bakalara, bili susenog i Prikaži još ↓
mrTrobec
Samo glupan može istući suhi bakalar batom za meso,kako će onda zdrobljene kosti očistiti iz bakalara?
st
Bakalar je bakalar i gotovo. Ili voliš ili ne. Zamjene nema.
eho_
Ništa bez Bakalara.. :)) 😍💕🎄
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .