Obavijesti
komentari
Za prste polizati: Patlidžan s mesom, parmezanom i povrćem
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Slično sam radila sa tikvicama, samo bez riže i više sira.
Dk
I ja također...a patliđani su mi fenomenalni na luku i s jajima...ko da jedeš vrganje..
Dk
Općenito volim povrće i uz malo truda se stvarno može naravit super jelo.
Dk
Nema mi boljeg, ono, dođem na vrt pa ne znam što bih ubrala i spremila koliko tog ima u sezoni..
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .