Obavijesti
komentari
Za prste polizati: Jeste li ikada jeli ovako ispečene krumpire?
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

*leeloo*
Kaj nisu naše ličke pole prije ovih švedskih?! Samo malo drugačiji način pripreme...
vi
Imaš pravo, razlika je da smo krumpir rezali po pola. I ono što je bitno, krumpir mora biti zdrav i kvalitetan. Vjerojatno lički je, ali ovo što se danas proda Prikaži još ↓
*leeloo*
Istina. Al htjela sam reći da je tužno da se divimo svemu stranom, iako je naše bolje, ljepše, zanimljivije....al to ne vidimo; uzimamo sve naše zdravo za goto Prikaži još ↓
BiceBolje
Moja mama je to stalno pravila, krompir na pola, malo soli odozgo i u rernu. E ja sam sad taj "recept" unapredila :) Na svaku krisku stavim malo vegete, po jedn Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .