Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Za potpalu roštilja pazite na izbor ugljena - birajte 'zeleniji'

Za potpalu roštilja pazite na izbor ugljena - birajte 'zeleniji'

Gledajte da ugljen nosi oznaku DIN certifikat. To označava da su zadovoljeni standardi kvalitete i niskog utjecaja na okoliš. Bolje je koristiti ugljen od neobrađenog drva iz lokalnog šumarstva

Prelazak na zeleno roštiljanje vrlo je jednostavan, ali podrazumijeva nekoliko ključnih promjena u pripremi, kupovini i načinu pečenja. Topliji dani idealni su za roštiljanje, a pritom treba paziti na okoliš. Osim što je bolje da nosite svoj pribor za jelo, umjesto onog za jednokratnu uporabu, pazite na izbor ugljena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

ekoomoti 01:39

Gledajte da ugljen nosi oznaku DIN certifikat. To označava da su zadovoljeni standardi kvalitete i niskog utjecaja na okoliš. Bolje je koristiti ugljen od neobrađenog drva iz lokalnog šumarstva nego onaj iz tropskih šuma. 

Napravite svoje prirodne boje za crtanje: Sigurnije su za okoliš
Napravite svoje prirodne boje za crtanje: Sigurnije su za okoliš

Također, ako često roštiljate razmislite da nabavite opremu za roštilj koja je štedljiva odnosno onu koja može koristiti obnovljivu energiju, poput solarne energije. Razmislite i o učinkovitim i izdržljivim plinskim ili električnim roštiljima. Pobrinite se da kupite kvalitetne i izdržljive roštilje dizajnirane da traju dugi niz godina.

Zaštitite okoliš: Klasičnu spužvu zamijenite onom od celuloze
Zaštitite okoliš: Klasičnu spužvu zamijenite onom od celuloze
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0