Obavijesti
komentari
Za najsočniji burger prvo ide umak, salata pa tek onda meso
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Smeće smeće i smeće od burgera hamburgera i ti gotovih sranja,de vi pokažite di se nareže domaća slanina,kobasa,šunka,kulen,krvavica crvenog luka i dobrog vina a ne smeće od uvoza
go
Ne znas o cemu pricas. Po cemu je “šunka” bolja od svjezeg i domaceg pecenog mesa ?
Dk
Moš si mislit da je meso domaće i svježe
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .