Obavijesti

Viral

Komentari 30

Vučić primio kralja Mswatija III. pred kojim plešu gole djevice. Ima 16 supruga i 45 djece

Vučić primio kralja Mswatija III. pred kojim plešu gole djevice. Ima 16 supruga i 45 djece
7

U tradiciji je Esvatinija da se kralj oženi ženom iz svakog plemena kako bi 'učvrstio veze' sa svim dijelovima zemlje...

VIDEO

Kralj Esvatinija, Mswati III. (56), došao je u petak navečer u službeni posjet Srbiji. Na aerodromu Nikola Tesla dočekao ga je potpredsjednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Kralj će u Srbiji boraviti do 22. listopada, a očekuje se da će sastati s najvišim državnim službenicima, pišu srpski mediji. 

Istraživanje: Povjerenje u Vučića ima 48% građana Srbije
Istraživanje: Povjerenje u Vučića ima 48% građana Srbije

U subotu ga je u 10.45 primio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. U 11.20 bio je sastanak delegacija Srbije i Kraljevine Esvatini predvođenih Vučićem i kraljem, a u 12 sati bila je ceremonija potpisivanja sporazuma, piše Blic.rs. 

Beograd: Kralj Msvati III iz Kraljevine Esvatini u posjeti Republici Srbiji

Mswati je prijestolje preuzeo od svog oca Sobhuza II. prije više od četiri desetljeća. Sobhuza je vladao 83 godine, što je najduža zabilježena vladavina jednog monarha na svijetu. Sobhuza II. zagovarao je jedinstvo i rasnu jednakost u zemlji i uspio je očuvati Esvatini kao otok mira u uzavreloj Africi.

Sobhuza je imao 70 žena, 210 djece i 1000 unuka. Mswatijeva majka, prema pričama, bila je sluškinja u palači koja je zapala za oko kralju i iskoristila je situaciju kako bi svom sinu osigurala prijestolje.

23767518

I Mswati poput oca, uživa u ženama, pa svake godine na tradicionalnom plesu Umhlanga traži nove potencijalne supruge među desecima tisuća djevica koje polugole plešu za njega. Kralj trenutno ima 16 žena i 45 djece. 

VIDEO U Srbiji uhitili plaćenog ubojicu: On je 2021. maskiran u starca ubio sina bivšeg mafijaša
VIDEO U Srbiji uhitili plaćenog ubojicu: On je 2021. maskiran u starca ubio sina bivšeg mafijaša

Kad je epidemija side u Esvatiniju izmakla kontroli, Mswati je zabranio seks mlađima od 18 godina, a onda sam sebi skočio u usta kad je za 9. ženu uzeo 17-godišnjakinju. Nju je kupio jednom kravom.

Samo dvije godine nakon toga poželio je još jednu ženu, ovog puta 18-godišnjakinju, koju je ukrao iz škole. Njezina majka pokrenula je tužbu, ali je na kraju odustala. Prije nego što djevojka ili žena postane kraljeva supruga mora ostati trudna kako bi dokazala da može nositi nasljednika. U tradiciji je Esvatinija da se kralj oženi ženom iz svakog plemena kako bi 'učvrstio veze' sa svim dijelovima zemlje. 

Iako je narod siromašan, glad nije njihov najveći neprijatelj već sida. Prema službenim podacima, trećina odraslih u Esvatiniju inficirana je HIV-om, što je najveći postotak na svijetu. Prosječni životni vijek je 37 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

VIDEO Ovako se krati vrijeme u gužvi: Tamburaši zapeli u koloni na A3 pa zasvirali bećarac
KRENULI SU U SVATOVE

VIDEO Ovako se krati vrijeme u gužvi: Tamburaši zapeli u koloni na A3 pa zasvirali bećarac

AUTOCESTA A3 - Nakon nesreće na A3 u kojoj se kamion prevrnuo preko dvije trake, nastale su velike gužve. Umorni građani našli su način kako si skratiti vrijeme dok čekaju. "Mi smo tamburaški bend. Krenuli smo svirati svatove iz Požege za Kutinu i zapeli smo na autocesti. Bila je velika gužva pa nam je pala napamet da smislimo bećarac i otpjevamo. Taman smo stigli na kraju u svatove, bili smo jako dugo u gužvi. Bojali smo se da nećemo stići, ali sva sreća na kraju smo stigli", rekli su nam iz Tamburaškog sastava Paori.