Obavijesti

Show

Komentari 26

Vole tuđe: Deset slavnih žena koje su razorile druge brakove

Vole tuđe: Deset slavnih žena koje su razorile druge brakove
1

Da 'ljubav ne pita' najbolje znaju ove zvijezde koje su muškarce 'uhvatile' dok su oni bili u braku s drugim ženama. No ipak, većina spomenutih preljuba, završila je sretnim vezama

VIDEO

Kada je Tori Spelling (43) upoznala Deana McDermotta (49), njen prvi brak je bio na izdisaju. No Dean je bio u sretnom braku sa Mary Jo Eustace s kojom je tada namjeravao posvojiti dijete, no onda je upoznao Tori. Zahvaljujući realityju 'Tori', znamo da je Dean kasnije prevario i Tori. 

PA/Pixsell

Svoju (ne)slavnu vezu s plesačem Kevinom Federlineom (38), Britney Spears (34) započela je još kada je on bio zaručen za Shar Jackson. Shar je tada čekala njihovo prvo dijete, a Federline joj se kasnije javno ispričao što ju je varao. 

AFP

Billy Bob Thornton (61) prekinuo je zaruke sa Laurom Dern (49) netom nakon što je upoznao Angelinu Jolie (41) na setu filmu 'Pushing Tin' 1999. godine. Iduće godine, Angelina i Billby Bob su se vjenčali, a rastali su se 2003. godine.

REUTERS/PIXSELL

Za vrijeme snimanja filma 'Mr. and Mrs. Smith' 2004. godine, Angelina se zaljubila u svog kolegu, Brada Pitta (52). On je tada bio u braku s Jennifer Aniston (47), od koje se razveo početkom 2005. godine. Brad i Angie tog su se ljeta fotografirali za časopis 'W' u kojem su pozirali kao sretna obitelj. Vjenčali su se tek 2015. godine. 

Schreenshoot

Jennifer Lopez zaručila se s Benom Affleckom tek nekoliko mjeseci nakon što se razvela od prvog muža. Veza s Affleckom došla je svome kraju 2004. godine. U lipnju iste godine, J.Lo je stala pred oltar s Marcom Anthonyjem s kojim je već ranije bila u kratkoj vezi. Anthony je tjedan dana vjenčanja s Jennifer ostavio suprugu Dayanaru Torres s kojom je imao dvoje djece. 

U videu pogledajte koje su ostale slavne 'ljubavnice'. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije