Jedna velika oštra opaka nožurina je sasvim dovoljna. Isto kao Kinezima ona sjekira kojom rade sve, od sječenja komada mesa, do guljenjja i sitnog sjeckanja češnjaka.
zd
zdravkomm
12.2.2022.
Odustani
Imam tu jednu kinesku nozurinu.rucno rađena.lipe mi nije zao a nisam ju malo platio
zd
zdravkomm
12.2.2022.
Odustani
Bravo.ti si najvjerojatnije kuhar.moj noz izgleda kao da je je hrđav ali lista papir.
aj
ajetodoo
12.2.2022.
Odustani
Važnija je vještina u rukama, nego neki specijalni noževi. Gledam na TV kako se mnogi drže ukočeno dok nešto rezuckaju, a naslikavaju se kao vrsni kuhari. Nisam
kuhar, ali za takve sam mastercheff, Špiček, u najmanju ruku.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .