Obavijesti
komentari
Vodič kroz vrste riža: Kako je skuhati i koju odabrati za rižot?
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

strikan3
Ovo sa ispiranjem riže prije kuhanja - mislim da je to stvar ukusa. Ne želim "kremastu" strukturu, već želim da svako zrno ima svoj OIB...:-), pa makar to ne zvali rižotom, već pilavom.  
Dk
To onda nije rižoto ali svakome po volji i kak mu paše...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .