Obavijesti

Show

Komentari 33

Vlatka vara Bubičića, kod Dikana joj ostale gaćice?

Vlatka vara Bubičića, kod Dikana joj ostale gaćice?
6

Dikan i Vlatka više su puta bili kod njega u Splitu, posljednji put početkom mjeseca. Prije nekoliko dana Vlatka je pričala kako je Dino Bubičić pažljiv

VIDEO

Ja sam je primila u stan nakon što je lani otišla iz stana na Cvjetnom trgu, otkriva bivša prijateljica Vlatke Pokos, Renata Vučić.
- Vlatka je bila kod mene nekoliko dana. Imam dvoje djece, a kako je ona bila rastresena, zaključila je da joj je najbolje da ode Snježani Mehun. Taman nakon što je otišla, kod mene je stiglo njezinih 18 kovčega što joj je Radeljak poslao. Nakon desetak dana po stvari je došla s odvjetnikom. U posljednje vrijeme se uopće nismo čule. Prije desetak dana na kućnu adresu stiglo mi je njezino rublje i vesta. Donio ih je Radeljakov vozač. Zvala sam ga i Dikan mi je rekao da joj je to ostalo kod njega u Splitu gdje su bili početkom mjeseca te da je Vlatka inzistirala da to pošalje meni - priča Renata.
Nakon što je izjavila da je Radeljak Vlatki vratio njezine kovčege, Vlatka je nju prozvala da joj je ukrala stvari.
- U šoku sam. Plačem cijeli dan. Što mi to treba? Ne znam kako mi može to raditi. Cijela zgrada vidjela je da odnose stvari. Može je biti sram. I ljetovala je kod mene u Crikvenici besplatno - kaže Vučić. Josip Radeljak (64) u kolumni za portal napisao je da je bio s Vlatkom u Splitu kako bi obnovili njihov propali brak, no i zbog Vlatkine nezavidne situacije.
- Uz rijeke suza i s glavom prislonjenom na mom ramenu uvjerila me da joj treba novac za siromašnu sestru u Koprivnici. Dobila je sve što je tražila. Kasnije sam priču provjerio i uvjerio se da siromašna sestra nikad nije ni čula za moju pomoć. To je Vlatka - kaže Dikan. Vlatka, kao ni njezin dečko Dino Bubičić, nisu bili dostupni za komentar.
U emisiji “Red Carpet” Nove TV Vlatka je rekla kako ju je Dikan ucijenio rekavši kako može viđati Lanu ako će mu se vratiti. Također, tvrdi da joj Dikan dnevno šalje uvredljive i prijeteće poruke. Zbog toga ga je prijavila policiji, ali oni joj ne mogu pomoći dok joj, objašnjava Vlatka, ne zaprijeti smrću.

VLATKA U SVAĐE S DIKANOM UPLELA NESRETNOG ĆIRU
Vlatka Pokos (38) tvrdi da je Josip Radeljak koristio sve njihove zajedničke poznanike da dođe do nje pa je trenera Ćiru Blaževića i bivšega glasnogovornika Zagrebačkog holdinga Nenada Ivankovića molio da popričaju malo s njom.
- Ćiro i ja se nikad u vezi toga nismo vidjeli, a Ivankovića ni ne poznajem - nasmijao se Radeljak. Ćiro se naljutio što ga Vlatka spominje u tom kontekstu. Kaže kako se ne bi petljao tamo gdje mu nije mjesto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije