Obavijesti

Video

Komentari 2

Anđelka Prpić šarmirala gastro kritičara: Jel'da da je genijalno?

Anđelka Prpić šarmirala gastro kritičara: Jel'da da je genijalno?
3

U novoj epizodi serijala 'Eksperiment', Rene i Anđelka su se morali potruditi i pripremiti čak tri jela kojima će osvojiti gastro kritičara i time skratiti trajanje svog zajedničkog boravka

VIDEO

Evo ti sada! Kad si izbaksuzirao! Moramo kuhati, imamo određeno vrijeme, više vrsta jela i netko će to doći kušati, rekla je Anđelka Prpić Renu Bitorajcu u novoj epizodi 'Eksperimenta'. Prije nego što su dobili novi zadatak komentirali su kako ne bi htjeli kuhati, no upravo to ih je dočekalo kao zadatak od strane produkcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon uspješne prve sezone i nakon što je Rene izdržao šest mjeseci u istom stanu s Milom Elegović, vrijeme je za promjene. Eksperiment je postao internacionalan. Rene i Anđelka moraju izdržati šest mjeseci zatvoreni u istom stanu, moraju obavljati razne izazove, a sve to kako bi na kraju osvojili 100.000 kuna.

Za kuhanje imaju 100 minuta, a ako ne obave zadatak, produžit će im se boravak za pet dana. Kada su vidjeli koje su namirnice dobili, bili su šokirani i nisu znali što će kuhati.

- Ti sjeckaj korijene i lišće i neka bude fensi-šmensi. I neka bude što manje na tanjuru jer onda je to skuplje - objasnio je Rene, a Anđelka dodala:

- Važno je da bude na nekoj posteljini - dodala je.

Počeli su sjeckati povrće i poprilično se zabavljati, no nije baš sve išlo po planu. Meso im je izgorjelo, a s povrćem nisu znali što bi točno napravili.

- Mi ćemo otrovati čovjeka, tko će jesti to? - u čudu je bila Anđelka nakon što je vidjela da je meso izgorjelo, a da je Rene kao predjelo servirao 'Svemir'.

Rene je savjetovao Anđelki kako im pomoći nema i da je jedino što im može pomoći ako ona šarmira gastro kritičara koji dolazi probavati njihova jela.

- Jel'da da je genijalno? - upitala je Anđelka šarmantno gastro kritičara, koji je, nakon što ju je vidio, bio oduševljen.

Nakon što se zamalo ugušio dok je probavao glavno jelo, Rene i Anđelka su gastro kritičara podmitili kuvertom.

- Ugodno ste me iznenadili svojim kulinarskim umijećem, maštovitošću, a najviše hrabrošću. Sretno u 'Eksperimentu' - komentirao je gastro kritičar.

Pogledajte video: 

VIDEO

Kako je izgledalo njihovo kuhanje, saznajte u novoj epizodi. 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Petra Meštrić: 'Pravi muškarac mora biti gentleman, otvarati vrata djevojci...'
5 BRZIH PITANJA

Petra Meštrić: 'Pravi muškarac mora biti gentleman, otvarati vrata djevojci...'

Liječnica iz treće sezone 'Braka na prvu' odgovorila je na pet brzih pitanja i otkrila kakav izgleda njen idealan muškarac te gdje se vidi za deset godina...

Ovako je Georgina izgledala prije. Ronalda je upoznala s 22 godine. Ovo je čeka ako prekinu
TKO JE GEORGINA?

Ovako je Georgina izgledala prije. Ronalda je upoznala s 22 godine. Ovo je čeka ako prekinu

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda (30) rođena je 27. siječnja 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španjolske
Bili su prijatelji, a onda je oteo hrvatsku zastavu pa i nagazio Dražena. Sad mu je odao počast
PRIČA DIVCA I PETROVIĆA

Bili su prijatelji, a onda je oteo hrvatsku zastavu pa i nagazio Dražena. Sad mu je odao počast

Zajedno su godinama dominirali svjetskom košarkom kao suigrači, ali rat je zauvijek razdvojio Petrovića i Divca. Srbin mu nije došao na sprovod, a poslije 12 godina sreo mu je majku. Sada je došao u Zagreb na memorijalnu utakmicu u spomen na Dražena