Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO Pogledajte start za bar dva dana u Lepoglavi! Sudac je išao gledati VAR i dao mu - žuti!

VIDEO Pogledajte start za bar dva dana u Lepoglavi! Sudac je išao gledati VAR i dao mu - žuti!

VAR je od ove sezone na raspolaganju sucima u pretkolima europskih natjecanja, ali i uz njega neki suci imaju nevjerojatne propuste. Jedan od njih je i Albanac Hamiti koji je propustio pokazati crveni karton

VIDEO

Dok Hajduk i Osijek već godinama neuspješno pokušavaju ući u grupnu fazu europskog natjecanja, velški prvak The New Saints nadomak je najvećeg uspjeha u povijesti velškog nogometa. Oni su u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige pobijedili litavski Panevežis (3-0) i stigli na milimetar od plasmana u grupnu fazu. Prvog za njihov nogomet.

Dok Velšani proživljavaju nogometnu bajku, mnoge je u bunilu ostavio albanski sudac Eldorjan Hamiti koji je za krvnički prekršaj pokazao samo žuti karton. Igrač Panevežisa Nicolas Gorobsov je u 59. minuti doletio poput Supermana, s dvije noge ušao u Ryana Brobbela i nagazio ga po gležnju. Surov, drzak, bezobraza, ovo je bio start da ga povrijedi, rekao je jedan komentator. Prekršaj za nekoliko dana u zatvoru. Samo pukom srećom noga mu nije pukla.

Video pogledajte OVDJE 

Igrač TNS-a previjao se od boli, a Hamiti je, na čuđenje prisutnih, izvadio karton žute boje! Navijači, oni na tribini i ispred malih ekrana, nisu mogli vjerovati čemu svjedoče. Njegovu grešku pokušali su ispraviti suci iz VAR sobe koji su ga pozvali da pregleda snimku, ali nije prihvatio sugestiju. I nakon provjere je potvrdio žuti karton. 

Igrači TNS-a bili su zgroženi, a dovoljno govori i potez trenera Panevežisa koji je samo tri minute kasnije izvadio Gorobsova iz igre. I zaista je nevjerojatno da se ovo sve dogodilo pored tehnologije. Bilo je to pri rezultatu 1-0 za Velšane pa su Litavci ostali u igri.

Ipak, nije im pomogao ni veliki sudački propust. TNS je zabio u drugom dijelu još dva gola i došao na korak od najvećeg uspjeha u povijesti velškog klupskog nogometa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone