Obavijesti

Sport

Komentari 94

VIDEO Što je izveo dinamovac?! Ovo je teže promašiti nego zabiti. Pogledajte sažetak Kupa

BANJOLE - Dinamo je u šesnaestini finala Kupa gostovao kod Banjola i pobijedio 3-1, a u samom finišu utakmice novopridošli dinamovac Juan Cordoba promašio je veliku šansu nakon što su Špikić, Kulenović i Ademi zatresli mrežu za 'modre'.

Pokretanje videa...

NK Banjole vs GNK Dinamo Zagreb 1-3 01:47

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

>> PROČITAJTE IZVJEŠTAJ S UTAKMICE BELINJE - DINAMO <<

VIDEO Nesreća kod Samobora: Jedan čovjek završio u bolnici nakon sudara motocikla i auta

SAMOBOR - Čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila između Svete Nedelje i Samobora. - Dojavu o prometnoj nesreći primili oko 20,04 sati, sudjelovali su motocikl i automobil. Ozlijeđeni čovjek je prevezen u KBC Sestre milosrdnice, te ne znamo kvalifikaciju ozljeda - rekli su nam iz zagrebačke policije dodajući kako je očevid u tijeku.

Pokretanje videa...

Prometna nesreća kod Samobora 00:19

VIDEO Avionsku bombu od 250 kila uništili kod Nove Gradiške: Pogledajte trenutak eksplozije!

VRBJE - Pronađena avionska bomba zaostala iz Drugog svjetskog rata uspješno je uništena kontroliranom eksplozijom na području Općine Vrbje. Radnici privatne tvrtke tijekom sanacije zemljišta radnim strojem naišli su u utorak, 24. rujna, na minsko-eksplozivno sredstvo, nakon čega su odmah zaustavili radove i obavijestili policiju. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška stigli su na mjesto događaja u 13:05 sati te osigurali područje do dolaska protueksplozijskog stručnjaka iz Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek. Pregledom je utvrđeno da se radi o avionskoj bombi dimenzija 115 x 34 cm, s približno 250 kg eksploziva. Eksplozivna naprava prevezena je na neobrađene površine Općine Vrbje, gdje je između 11:30 i 13:30 sati sigurno uništena kontroliranom eksplozijom.

Pokretanje videa...

Uništenje bombe iz Nove Gradiške 01:06

VIDEO Nenad Bjelica prionuo poslu! Vodio trening uoči prve provjere protiv Lokomotive

ZAGREB - Hrvatski trener u stručnom će stožeru imati i čovjeka zaduženog za mentalnu pripremu igrača, između ostalog. Dinamo u idućem kolu HNL-a dočekuje Lokomotivu, a 2. listopada na Maksimir stiže Monaco u Ligi prvaka

Pokretanje videa...

Prvi trening Nenada Bjelice na Maksimiru 01:34

VIDEO Očišćeni bijeli stolci na Maksimiru: Evo kako je Dinamo najavio povratak Bjelice u klub

ZAGREB - Dinamo je predstavio Nenada Bjelicu zanimljivim videozapisom kojeg je objavio na društvenim mrežama. Na snimci se vide dva stolca pored novinarske lože na Maksimiru, a upravo je na tom mjestu Bjelica prvi put sjedio u osmini finala Europske lige 2019. protiv Benfice kada je bio suspendiran.

Pokretanje videa...

Nenad Bjelica se vraća na Maksimir 00:30

VIDEO Nabio gas u BMW-u pa preko pune kod Dubrovnika: 'Ovome treba stati na kraj!'

ZATON KOD DUBROVNIKA - Vozač u BMW-u pretjecao je preko pune linije dva automobila u Zatonu kod Dubrovnika. "Iznenađeni smo nesrećama, krivimo druge a i sami se obijesno ponašamo u prometu. Ovakvom ponašanju treba stati na kraj prije nego se dogodi prometna", kazao je čitatelj Libero portala koji im je poslao snimku.

Pokretanje videa...

Opasno ponašanje u prometu 00:39

VIDEO Medvjed trčao ispred auta kod Gospića: 'Nisam ga nikad prije vidio ovako blizu'

LIČKI OSIK Vozio sam, a medvjed je trčao ispred mene. Kasnije je skrenuo i otišao. Nisam ga nikad vidio ovako blizu uživo, ispričao nam je čitatelj koji je medu snimio u srijedu navečer kod Gospića

Pokretanje videa...

Medvjed trčao ispred auta kod Gospića: 'Nisam ga nikad prije vidio ovako blizu' 00:37

VIDEO Opasna vožnja u Splitu: 'Čovjek se polukružno okreće, a došao je iz krivog smjera...'

SPLIT: "Biser na vrhu ekrana se polukružno okreće nakon što je došao iz kontra smjera", stoji u opisu nevjerojatne snimke koju je objavila popularna Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Pišu kako je snimka nastala na ulazu u Split, na videu se vidi vozač koji ulazi u krivi smjer, ali, srećom, sve je prošlo bez posljedica, iako je riječ o dionici ceste na kojoj vozači znaju 'pritisnuti gas'...

Pokretanje videa...

Na magistrali na ulazu u Split polukružno se okrenuo i ušao u krivi smjer 00:26

VIDEO Dramatična snimka iz Aljmaša: Zabilježen vrh vodnog vala Dunava, kuće pod vodom

BATINA, ALJMAŠ - Danas je ravnatelj Civilne zaštite MUP-a RH sa suradnicima obišao područje Aljmaša, gdje je jutros zabilježen vrh vodnog vala Dunava. Objavili su i snimku dronom na kojoj se može vidjeti poplavljeno područje.

Pokretanje videa...

Područje Aljmaša, gdje je jutros zabilježen vrh vodnog vala Dunava 01:48

VIDEO Postavili plakate i vrebaju pred bolnicama. Kažu da mole za spas nerođene djece

Započela je kampanja inicijative '40 dana za život' ispred bolnica. U Zagrebu bdiju cijeli dan i noć ispred bolnice 'Sestre milosrdnice', a ispred rodilišta u Petrovoj su najavili da mole za spas nerođene djece od 7 do 19 sati. Najavili su da će moliti i u ostalim gradovima...

Pokretanje videa...

Sibenik: Zapocela kampanja 40 dana molitve za zivot 00:58

Kopiju stadiona Poljud raznijeli eksplozivom. Pogledajte video

MALEZIJA - Stadion Shah Alam, koji neodoljivo podsjeća na splitski Poljud, krenuli su rušiti jer su ga vlasti 2020. proglasile nesigurnim. Izgrađen je 1990. i mogao je primiti čak 80.000 gledatelja. Rušenje bi trebalo potrajati do sredine iduće godine, a u planu je izgradnja novog stadiona.

Pokretanje videa...

Raznijeli kopiju Poljuda 00:45