Obavijesti

News

Komentari 0

VIDEO Spektakularne scene iz Splita: Skakači oduševili publiku skokovima s 10 metara

SPLIT - Humanitarni događaj pod nazivom Najluđi skakač Hrvatske napunio je 15. rujna tribine na vanjskom bazenu Poljuda. Antonio Plazibat, poznati splitski kickboksač, organizator je natjecanja. Sav prihod donirat će se splitskom Dječjem domu Maestral.

Pokretanje videa...

Spektakularne scene iz Splita: Skakači oduševili publiku skokovima s 10 metara 00:58

VIDEO Hajduk na pogon momka od 16 godina srušio Goricu za 1. mjesto. Pogledajte majstorije

HAJDUK - GORICA 4-1 'Bili' su nastavili pobjednički niz i vratili se na vrh prvenstvene ljestvice. Nakon ranog šoka i gola Kolara, Livaja je asistirao Durdovu za seniorski prvijenac u 11. pa za još jedan krasan gol iz daljine u 55. Sam Livaja je zabio u 71. iz penala šesti gol sezone, a jedan je dodao i Niko Sigur. Splićani u idućem kolu gostuju na Rujevici, Gorica čeka Slaven

Pokretanje videa...

Sažetak Hajduk - Gorica 4-1 01:38

VIDEO Poljud grmio, a Gattuso dizao atmosferu: 'Neka, neka, nek se zna, sj...li smo Dinama'

SPLIT - Hajduk je pobijedio Goricu 4-1 i preuzeo vrh ljestvice HNL-a, barem do sutra navečer. Nakon utakmice je sa sjeverne tribine orila pjesma "neka neka nek se zna, sj**** smo Dinama, na***** će i Armada, ona neka šaka jada...", a trener Gennaro Gattuso gestikulacijama je poticao navijače da budu što glasniji

Pokretanje videa...

Slavlje hajduka 00:39

VIDEO Cro Cop je raspametio publiku na Gloryju u Zagrebu: 'Dođe mi da se vratim u ring!'

ZAGREB - Glory 95 privukao je oko 8000 gledatelja u Areni. Uoči borbe Mladena Brestovca i Francuza Diana pozdravio ih je Mirko Filipović, kojemu su pustili ulaznu pjesmu Wild Boys, a dočekao ga je Antonio Plazibat. "Kad vidim ovoliko publike, dođe mi da uđem u ring. Ali to nije realno, napunio sam 50", rekao je Mirko, kojega su organizatori iznenadili prigodnim videom. Govorili su Mark Hunt i Ariel Helwani, vodeći novinar za borilačke sportove.

Pokretanje videa...

Mirko Filipović u Areni Zagreb 01:25

VIDEO Slaven - Dinamo 4-1: Evo kako su 'modri' pretrpjeli novi težak poraz za totalnu uzbunu

KOPRIVNICA - Prvak je nakon devetke u Münchenu došao isprati okus gorkog poraza, a umjesto toga dobio je novi šamar. Gol Petkovića poništio je Crepulja, a u nastavku pogađali Liber, Dolček i Nestorovski

Pokretanje videa...

Sažetak Slaven Belupo - Dinamo 01:36

Pogledajte reakciju Poljuda kad je spiker pročitao Gattusovo ime

SPLIT - Gennaro Gattuso dobio je simpatije navijača nakon otvorene kritike predsjednika kluba poslije smjene Nikole Kalinića, a podržali su ga i navijači uoči utakmice protiv Gorice velikim pljeskom

Pokretanje videa...

Ovacije na Poljudu 02:02

Mirna Medaković rangirala hrvatske serije: 'U dobru i zlu' ili 'Kud puklo da puklo'

Popularna glumica iz aktualne serije 'U dobru i zlu' rangirala je neke od ostalih hrvatskih serije i tako jasno dala svoje mišljenje o tome koja joj je najbolja.
VIDEO

VIDEO Pretresli kuću Josipa Škorića: Sumnja se i da je nju kupio novcem od mita?

OSIJEK - USKOK je u subotu uhitio Josipa Škorića, Zorana Škorića i Sandu Bajtl zbog sumnje na korupciju. Policija je trenutno pred kućom Josipa Škorića. Pretres je trajao osam sati. Kako neslužbeno doznajemo, razlog uhićenja je namještanje poslova za bukobrane na osječkoj obilaznici i u ostatku Hrvatske. Sumnja se da je Škorić dobivenim mitom izgradio kuću.

Pokretanje videa...

Pretres imovine Josipa Škorića 01:18

VIDEO Divlje svinje razveselile školarce u Puli: 'One su isto žurile u školu. Pratile su nas'

PULA - Ako ste mislili da ste jedini kasnili u školu, niste! Divlje svinje također su žurnim korakom krenule na nastavu. "Mi smo se žurili, žurile su se i one. Nisu nas prepale, ali su nas iznenadile. Mama svinja je očito isto svoje školarce spremila za školu", kazao je čitatelj koji je snimio ovu jutarnju šetnju divljih svinja. Dodao je da su neko vrijeme hodale uz njih.

Pokretanje videa...

Veprovi 00:16

VIDEO Strankinju spašavali s opasne planine na Pagu. Jedan poginuli nakon pada sa stijene

OTOK PAG - Prilikom penjanja na opasnu stijenu na plaži Beritnica na otoku Pagu preminuo je jedan čovjek, dok službe drugog spašavale, potvrdila nam je ličko-senjska policija. Zemaljske ekipe HGSS-a iz Zadra i Gospića intervenirale su na terenu i uspješno izvukle unesrećenu osobu iz stijene. Na terenu je bio i helikopter HRZ-a s ekipom letača spašavatelja. Penjački par penjao se na stijenu Stogaj, gdje je došlo do nesreće. Radi se o stranim državljanima, kazali su iz HGSS-a.

Pokretanje videa...

Otok Pag: Jedna osoba poginula pri padu sa stijene 00:27

VIDEO Ugrožene bebe kornjače hrle do oceana, a pomažu im volonteri: 'Predatori vrebaju'

AFRIKA, KENIJA - Sićušne peraje uzburkavale su pijesak dok su tek izlegnute morske kornjače izlazile iz jaja na plaži u Mombasi, započinjući opasno putovanje do oceana. Volonteri su nadgledali kornjačice od kojih svaka nije bila veća od dlana, osiguravajući da sigurno prođu kratak, ali opasan put do mora. Putovanje mladunaca od 'gnijezda' do mora je opasno, a samo mali postotak preživi prve dane u oceanu. Predatori, umjetna svjetla i ljudi predstavljaju značajne izazove za njihov opstanak, prenosi Reuters. Njihovo potencijalno izumiranje moglo bi imati dalekosežne posljedice za biološku raznolikost oceana i, u konačnici, ljudski život.

Pokretanje videa...

Ugrožene bebe kornjače stižu do mora uz pomoć kenijskih volontera 04:36