Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Shaquille O'Neal pjeva hit ET-a na Dončićevu treningu!

VIDEO Shaquille O'Neal pjeva hit ET-a na Dončićevu treningu!

Tijekom zagrijavanja za utakmicu Dallasa i Minnesote dvoranom je odzvanjao hit ET-a "Prazan stan". Dok je Dončić vježbao trice, Shaq je pjevušio hit zagrebačke dance grupe

VIDEO

Prije utakmice Dallas Mavericksa i Minnesote Timberwolvesa, Luka Dončić zagrijavao se pucajući trice, dok je na sve pored terena pratio legendarni centar Shaquille O'Neal. Kao poticaj za utakmicu Dončić je slušao hit ET-a "Prazan stan". Pjesma je pogodila i O'Neala koji se nije mogao suzdržati, a da ne zapjeva. Iako se čini kako Amerikanac ne zna baš najbolje riječi hita, ritam je uhvatio. Urnebesnoj sceni nije mogao odoljeti niti Slovenac koji je sve ispratio smijehom.

POGLEDAJTE VIDEO: O'Neal kao DJ u Hrvatskoj

Pokretanje videa...

00:58

Dallas je u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije utakmici pobijedio Minnesotu (116-107) i nalazi se na korak od plasmana u NBA finale. Maverickse je do pobjede predvodio upravo Dončić zajedno sa suigračem Kyrie Irvingom, obojica su ubacila po 33 koša. Dončić je dodao još sedam skokova, pet asistencija i pet osvojenih lopti.

Shaq i Dončić česti su gosti na hrvatskoj obali. Jedan od najpoznatijih američkih košarkaša koji je u mirovini DJ i producent zadnjih godina redovito posjećuje Novalju, a ove godine doći će na Paklinske otoke kraj Hvara. Umjetničkog imena DJ Deisel, Shaq se glazbom počeo baviti još kao učenik 1980-ih. Već je nastupao je na slavnom festivalu Tomorrowlandu i Lollapaloozi u Parizu.

Dončić ljetuje na Krku i Hvaru, a već godinama dolazi u Malinsku. Iznimka nije bila niti prošla godina kada kada je Slovenac došao na nastup DJ Diesela. Tom prilikom, Shaq je pozdravio sve okupljene, a posebno slovenskog košarkaša.

- Ajmo svi na noge. Večers mora biti ludo, tu je Luka Dončić - rekao je O'Neal tijekom večeri, dodatno zapalivši atmosferu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: 'Modri' se namučili za pobjedu, prvi gol Kolumbijca za važna tri boda
POBJEDA 'MODRIH'

Varaždin - Dinamo 0-1: 'Modri' se namučili za pobjedu, prvi gol Kolumbijca za važna tri boda

Jedini gol na utakmici pred 7313 gledatelja u Varaždinu zabio je Juan Cordoba u 35. minuti utakmice. Asistirao mu je Martin Baturina, koji se lijepo izborio za prostor, a Kolumbijac je pospremio glavom za prvijenac

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj
OTPAO ZA LIGU NACIJA?

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj

Krajem prvog poluvremena pretrpio je težak start. Suparnički igrač ga je nagazio, u naletu kopačkom zahvatio po gležnju. Perišić je šepao i odmah se osjetilo da je start bio koban