Obavijesti

Sport

Komentari 19

VIDEO Shaq kupio novu limenu mrcinu. Zabranjena je u Europi

VIDEO Shaq kupio novu limenu mrcinu. Zabranjena je u Europi
4

Teslin električni automobil Cybertruck postao je hit u Americi, a proslavljeni košarkaš kupio je i drugi da ga ne bi morao prebacivati iz jednog grada u drugi

VIDEO

Shaquille O'Neal (52) dobro se zabavlja u sportskoj mirovini. Posljednjih je godina legenda NBA lige čest gost hrvatske obale ljeti, gdje puni klubove kao DJ Diesel, a novac mu s obzirom na imovinu vrijednu oko 500 milijuna dolara nije problem. Nedavno je dodao novu akviziciju u vozni park.

Pokretanje videa...

Luda atmosfera na nastupu Shaquillea O'Neala na Hvaru 00:58

Shaq je kupio Teslin model automobila Cyberbeast. On ima snažniji motor od Cybertrucka koji bivši košarkaš također posjeduje. Cijena mu je oko 100.000 dolara, a u Europi je zabranjen jer ceste nisu prilagođene za njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne bih htio biti nepristojan, ali fali mi Cybertruck i ne bih ga htio slati iz Vegasa u Atlantu pa sam zato kupio još jedan - objasnio je O'Neal.

Problem je što Cybertruck ima oštre rubove, dok europski propisi traže zaobljene. Osim toga, prazan teži čak 3,1 tonu, a ukupna najveća dopuštena masa prelazi četiri tone. To znači da nije u kategoriji osobnih automobila i ne smiju ga voziti vozači s položenom B kategorijom, nego oni s C1 za lake kamione. Ubrzanje do stotke mu je za 2,7 sekundi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso
UOČI JADRANSKOG DERBIJA

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso

Plus+ Momčad Hajduka ima snažan Gattusov pečat, krase je sloga i zajedništvo, kojima su prebrodili krizu. A to su i glavni razlozi dobrih igara i rezultata, zbog toga u jadranski derbi i ulaze s vrha ljestvice...