Obavijesti

Viral

Komentari 1

VIDEO Predivna igra dupina u Jadranu: Snimili ih u blizini mjesta Sali na Dugom otoku

SALI, DUGI OTOK - Nedaleko sjeveroistočne obale otoka, kod mjesta Sali, jato razigranih dupina iznenadilo je putnike broda kod dalmatinskog otoka, piše DalmacijaDanas. Pratili su brod kratko vrijeme te pritom prisutnima pružili prekrasan prizor.

Pokretanje videa...

Zaigrani dupini kod Dugog Otoka 00:25

VIDEO Hajdukov tinejdžer zabio novu golčinu, Rakitićev prvi gol. Pogledajte rapsodiju na Poljudu

HAJDUK - ŠIBENIK 4-0: Hajduk je u devetom kolu HNL-a deklasirao Šibenik 4-0. Bila je to sjajna večer za sve navijače "bilih", Ivan Rakitić doveo je splitski klub u vodstvo već u drugoj minuti, a Bruno Durdov zabio je treći gol u sezoni u 17. minuti. Već je tada pitanje pobjednika praktički bilo riješeno, a do kraja su mrežu zatresli još Anthony Kalik i Marko Livaja.

Pokretanje videa...

Hajduk - Šibenik 01:39

VIDEO Pogledajte prvijenac Cordobe za Dinamo, ali i što su sve promašili Varaždinci...

VARAŽDIN - DINAMO 0-1: Aktualni prvak Hrvatske nije imao lagan posao na sjeveru Hrvatske u devetom kolu HNL-a. Juan Cordoba zabio je prvijenac za Dinamo u 35. minuti, i to prvim golom glavom u karijeri. Dinamo se pobjedom izjednačio s Rijekom na tablici.

Pokretanje videa...

Varaždin - Dinamo 01:36

Konvoj prolazi kroz Hrvatsku: I Slovenci stižu u pomoć Jablanici

JABLANICA - Konvoj od 16 vozila s 46 pripadnika civilne zaštite sa šest pasa krenuo je u pomoć kolegama u BiH. Podsjetimo, na terenu su već spasioci iz Hrvatske, a uskoro će stići u Jablanicu i spasioci iz Srbije, njih 37.

Pokretanje videa...

Slovenska civilna zaštita na putu za BiH 03:07

Kako je Tom Cruise popravio zube? 'Bio je kao morski pas'

Stomatologinja Inga Vučković objasnila je kakve je estetske popravke na svojim zubima napravio Tom Cruise. Pogledajte u videu
VIDEO

Snimke iz Podgore dan nakon bujice koja je nosila sve pred sobom. Šteta je ogromna

PODGORA - Obilna kiša jučer je na području Podgore pretvorila ulice u bujice koje su nosile sve pred sobom. Šteta je ogromna, voda je ušla u brojne kuće i podrume...

Pokretanje videa...

Sanacija štete u Podgori 05:14