Obavijesti

Sport

Komentari 19

VIDEO Pogledajte kako je Rijeka preokretom srušila Torshavn

VIDEO Pogledajte kako je Rijeka preokretom srušila Torshavn

Bruno Goda je opet zabio, Stjepan Radeljić se "iskupio" za gol Farana, a Niko Janković potvrdio dobru formu golom s bijele točke. Riječani već gledaju prema Lilleu, koji čeka u playoffu Konferencijske lige

VIDEO

Umjetna trava, hladno vrijeme s tek 12 Celzijevih stupnjeva... Rijeka je na nezahvalnom gostovanju na Farskim Otocima izvukla maksimum (3-1) i u uzvrat trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Torshavna ide s dva gola prednosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Torshavn - Rijeka 1-3

Moglo je biti i više jer Riječani su stvorili pregršt šansi, no iskazali su se golman Lumhauge i solidna obrana Farana koji su se od samog početka postavili u niski blok te se branili s 11 igrača iza lopte.

Statistika utakmice Torshavn - Rijeka

Iz jedne kontre u 33. minuti stigao je vodeći pogodak i hladan tuš Riječanima. Przybylski je povukao pa ubacio s lijeve strane i lopta se od Radeljića odbila točno ispred Agnarssona. Domaći napadač izbio je sam pred Labrovića, a bolju loptu ni sam ne bi poželio. Mirno je realizirao situaciju i momčad s Farskih Otoka povela je nakon malo više od pola sata igre.

Rijeka je uzvratila osam minuta kasnije. Veiga je ubacio u šesnaesterac, a tamo je jedan od igrača Torshavna igrao rukom. Finski sudac Mohammed Al-Emara nije dvojio ni sekunde i svirao je penal za Rijeku. Siguran s bijele točke za izjednačenje bio je Niko Janković.

Hrvatski predstavnik je pojačao u nastavku i preokret je stigao već na početku drugog poluvremena. Igrala se 48. minuta kada je lijevi bočni Bruno Goda zabio svoj već četvrti pogodak ove sezone s tim da je prethodno u cijeloj karijeri dao tek tri!

Pašalić je ubacio iz kornera, Goda je sjajno reagirao glavom na drugoj stativi, no Lamhauge je vrhunski obranio. Lopta je pala u gužvu u petercu, no Goda se sjajno snašao i zabio.

Goda je ovog ljeta popio čarobni napitak, Rijeka slomila farski 'bunkersson' i ide prema Lilleu
Goda je ovog ljeta popio čarobni napitak, Rijeka slomila farski 'bunkersson' i ide prema Lilleu

Konačnih 3-1 pred uzvrat na Rujevici postigao je Stjepan Radeljić u 88. minuti nakon što je lopta iz ubačaja prošla pored svih domaćih braniča i stigla na drugu stranu riječkom stoperu. Mirno ju je pospremio u mrežu i Rijeka je potvrdila pobjedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Kaos u Dalmaciji: Igrač Splita potukao se s trenerom! Mlatio ga kopačkom, letjele su i šake...
INCIDENT U PETOJ LIGI

Kaos u Dalmaciji: Igrač Splita potukao se s trenerom! Mlatio ga kopačkom, letjele su i šake...

Tenzije su brzo narasle i obojica su razgovarali povišenih tonova, a izbio je i fizički obračun u kojem su letjele šake, a kako očevici tvrde, i kopačke. Jadran je u utakmici pobijedio RNK Split 3-0