Obavijesti

News

Komentari 51

VIDEO Pogledajte kako je Ana Brnabić glisirala kod otoka Krka

VIDEO Pogledajte kako je Ana Brnabić glisirala kod otoka Krka

Predsjednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić uhvaćena je 2020. godine u nedozvoljenom glisiranju kod otoka Krka

VIDEO

Ono kad stalno moraš dokazivati da si ono što nisi, a u sebi žudiš da se provozaš gliserom oko Krka, napisao je u ponedjeljak ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković koji je reagirao na njezine komentare i kritike Hrvatske zbog reakcije na crnogorsku rezoluciju o Jasenovcu. Predsjednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić uhvaćena je 2020. godine u nedozvoljenom glisiranju kod otoka Krka. U to vrijeme je bila ministrica.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Krenuli smo, uobičajena ova plaža, tu nema puno kupača, samo je za čamce... I onda kada smo krenuli prema mulu sam malo brže krenula - rekla je tada za Novu TV koja je pratila akciju policije protiv glisiranja preblizu obale i sve snimala.

- Meni je beskrajno tužna, ali i zanimljiva reakcija dužnosnika iz Hrvatske. Odjednom je to neprijateljski akt prema Hrvatskoj, a nisu tako mislili kada su bili sponzori srebreničke rezolucije - rekla je Brnabić oko rezolucije. 

Nevjerojatno joj je, kaže, da Hrvatska prijeti Crnoj Gori na njihovom europskom putu.

Srpski mediji luduju: 'Skandal! Vučića su uveli u hrvatski avion' Vlast je sve pokušala zataškati
Srpski mediji luduju: 'Skandal! Vučića su uveli u hrvatski avion' Vlast je sve pokušala zataškati

- Bit će zanimljivo vidjeti te europske vrijednosti na koje se pozivaju - istaknula je Brnabić i dodala da "činjenica da u blizini Jasenovca postoji tabla na kojoj piše 'Za dom spremni' govori više od svega".

Bivša srbijanska premijerka ima hrvatske korijene, a kako je otkrila u jednoj izjavi, djed joj je s Krka, gdje ima i kuću. Nova kuća, koja je sagrađena 1980. godine, u njezinom je vlasništvu, a koriste je i drugi članovi njezine obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 51

VIDEO

VIDEO Strašna poplava pogodila je Podgoru: Neki su izgubili sve
SVE SLUŽBE SU NA TERENU

VIDEO Strašna poplava pogodila je Podgoru: Neki su izgubili sve

Na Podgoru je palo nevjerovatnih 140 litara kiše po kvadratnom metru, pretvarajući ulice u bujice koje su nosile sve pred sobom