Obavijesti

News

Komentari 0

VIDEO Pa ovo je kružni (o)tok! Pogledajte nevjerojatne snimke iz poplavljenog češkog grada

ČEŠKA - Stanovnike dijelova Poljske i Češke evakuirali su u ponedjeljak dok su drugi u središnjoj Europi započeli čišćenje nakon najgorih poplava u više od 20 godina. U Litovelu je 70% grada bilo pod vodom dubokom do metar, a stanovnici su u strahu jer je voda brzo rasla. Obilne kiše izazvale su štetu na graničnim područjima...

Pokretanje videa...

Češki grad Ostrava potopljen, grad Litovel evakuiran nakon poplave 07:52

VIDEO Divlje svinje razveselile školarce u Puli: 'One su isto žurile u školu. Pratile su nas'

PULA - Ako ste mislili da ste jedini kasnili u školu, niste! Divlje svinje također su žurnim korakom krenule na nastavu. "Mi smo se žurili, žurile su se i one. Nisu nas prepale, ali su nas iznenadile. Mama svinja je očito isto svoje školarce spremila za školu", kazao je čitatelj koji je snimio ovu jutarnju šetnju divljih svinja. Dodao je da su neko vrijeme hodale uz njih.

Pokretanje videa...

Veprovi 00:16

VIDEO Strankinju spašavali s opasne planine na Pagu. Jedan poginuli nakon pada sa stijene

OTOK PAG - Prilikom penjanja na opasnu stijenu na plaži Beritnica na otoku Pagu preminuo je jedan čovjek, dok službe drugog spašavale, potvrdila nam je ličko-senjska policija. Zemaljske ekipe HGSS-a iz Zadra i Gospića intervenirale su na terenu i uspješno izvukle unesrećenu osobu iz stijene. Na terenu je bio i helikopter HRZ-a s ekipom letača spašavatelja. Penjački par penjao se na stijenu Stogaj, gdje je došlo do nesreće. Radi se o stranim državljanima, kazali su iz HGSS-a.

Pokretanje videa...

Otok Pag: Jedna osoba poginula pri padu sa stijene 00:27

VIDEO Ugrožene bebe kornjače hrle do oceana, a pomažu im volonteri: 'Predatori vrebaju'

AFRIKA, KENIJA - Sićušne peraje uzburkavale su pijesak dok su tek izlegnute morske kornjače izlazile iz jaja na plaži u Mombasi, započinjući opasno putovanje do oceana. Volonteri su nadgledali kornjačice od kojih svaka nije bila veća od dlana, osiguravajući da sigurno prođu kratak, ali opasan put do mora. Putovanje mladunaca od 'gnijezda' do mora je opasno, a samo mali postotak preživi prve dane u oceanu. Predatori, umjetna svjetla i ljudi predstavljaju značajne izazove za njihov opstanak, prenosi Reuters. Njihovo potencijalno izumiranje moglo bi imati dalekosežne posljedice za biološku raznolikost oceana i, u konačnici, ljudski život.

Pokretanje videa...

Ugrožene bebe kornjače stižu do mora uz pomoć kenijskih volontera 04:36

Maleno mjesto u Italiji skriva zlokobnu kuću: ‘Gosti su umirali u mukama, duhovi su još tu’

Maleno selo Voltri u Italiji skriva zlokobnu kuću. Pripadala je obitelji s mentalnim problemima, a kako priča kaže, ubijali su njihove goste na brutalne načine. Pogledajte novu epizodu 'Misterija'
VIDEO

VIDEO Zapalilo se reciklažno dvorište u Rijeci: 'Čula se kao eksplozija, nije prvi put da gori'

RIJEKA Na deponiju u sklopu reciklažnog dvorišta na Pehlinu noćas je izbio požar. - Čula se kao eksplozija, ovo nije prvi put da gori na deponiju - rekao nam je čitatelj koji živi u blizini. Iz JVP Rijeka potvrdili su nam događaj te kako je više snaga na terenu.

Pokretanje videa...

Požar na riječkom reciklažnom dvorištu 00:39

VIDEO Mali plavi kit zaglavio se u pristaništu. Rastavljali su sve

NOVI ZELAND - Spasioci su u ponedjeljak uspješno oslobodili mladog plavog kita koji se zaglavio ispod privatnog pristaništa na novozelandskom otoku Kawau, piše Reuters. Mali kit se, kako kažu, malo uznemirio ali dobro se držao tijekom cijele operacije spašavanja. Otplivao je u dublje vode nakon što je oslobođen oko 18 sati. Mali plavi kitovi su podvrsta plavih kitova, koji žive u vodama Novog Zelanda tijekom cijele godine. Populacija plavih kitova znatno je smanjena zbog kitolova te su na Svjetskom fondu za prirodu (WWF) navedeni kao ugroženi.

Pokretanje videa...

Novi Zeland: Oslobađanje zarobljenog kita 03:06

Glumac koji je zaludio žensku publiku priznaje: 'Iskrenost najviše obara cure s nogu'

Glumac iz Makarske, Matino Antunović, poznat je po ulozi u seriji 'Skriveno u raju'. Otkrio nam je što mu je bilo najteže na setu te što je otkrio na tečaju ronjenja kojeg je morao položiti za seriju
VIDEO

VIDEO Snimku iz Zagreba teško je objasniti: Potencijalni ubojica za volanom! Hitno na policiju'

VRAPČE, ZAGREB Bijeli auto prolazi kroz debelo crveno na Aleji Bologne na zapadu grada: 'Samo onaj tko je snimio može ga prijaviti, a onda mora doći i na suočavanje i dati izjavu. Tko bi se s time bavio i gubio vrijeme', napisao je netko u komentaru ispod snimke koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode

Pokretanje videa...

Zanimljiv prolazak kroz crveno 00:30

VIDEO Spašen pas iz jame duboke 40 metara u Lećevici: 'Bio je gladan i preplašen...'

Splitski HGSS spasio je u srijedu psa iz jame duboke 40 metara koja se nalazi na području Lećevice. Po svemu sudeći, nesretni pas se tu nalazio duže vrijeme. Četvero članova HGSS-a (3 iz Stanice Split i 1 iz Stanice Makarska) uputilo se prema mjestu dojave te su uspješno izvukli psa iz jame te ga predali veterinarskoj inspekciji iz Kaštela. Kako doznajemo, pas je zbinut u kaštelanskom azilu Animalis.

Pokretanje videa...

Spašen pas iz jame u Lećevici 01:33

VIDEO 'Vlak je prošao pola Europe pa stigao u Zadar, a onda su ga vandali išarali...'

ZADAR - U ponedjeljak je na zadarski željeznički kolodvor, nakon 10 godina čekanja, stigao putnički vlak Prestige Continental Express. Vlak je stigao iz Zuricha, a Zadar mu je samo usputna stanica u putovanju koje će u petak nastaviti prema Splitu. Kako piše članica grupe “Trn u oku Zadar”, vandalima je trebala samo jedna noć da vagon vlaka prešara grafitima.

Pokretanje videa...

Zadar: Prestige Continental Express krenuo iz Zadra prema Splitu 02:09