Obavijesti

Sport

Komentari 12

VIDEO Oršić trpa kao nekada! Pogledajte kako brusi formu

VIDEO Oršić trpa kao nekada! Pogledajte kako brusi formu

I dalje se osjeti taj njegov ubojit instinkt kojeg proteklih dana intenzivno brusi na treninzima u Trabzonsporu. Oršića je tamo doveo Nenad Bjelica koji je par mjeseci nakon, u listopadu, dobio otkaz

VIDEO

Pred Mislavom Oršićem (31) je sezona povratka. Povratka i oporavka od ozljede, ali i od života bez akcije na nogometnim terenima. Po dolasku u Trabzonspor teško je ozlijedio koljeno na ljetnim pripremama zbog čega je izbivao čak devet mjeseci. Vratio se u travnju odigravši tek šest utakmica do kraja prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zagreb: Mislav Oršić vratio se treninzima te radi individualno kako bi se što prije vratio u formu 01:22

Zbog loše forme nije igrao na Euru

Teška ozljeda izbacila ga je iz tračnica, udaljila iz reprezentacije Zlatka Dalića, no pred Oršićem je obećavajuća sezona u kojoj se mora nanovo dokazati. To ne bi trebao biti preveliki problem jer svi se dobro sjećamo kakve partije je pružao u dresu Dinama, kakve predstave je priuštio Dinamovim navijačima i kakve spektakularne golove, i to kojim momčadima, je zabijao.

Oršić brusi osjećaj

I dalje se osjeti taj njegov ubojit instinkt kojeg proteklih dana intenzivno brusi na treninzima u Turskoj. Njegov klub objavio je video kako to izgleda i, mora se priznati, Oršić je u "teškoj mašini". Brusi osjećaj i priprema artiljeriju za novu sezonu.

Oršića je u Trabzonspor doveo hrvatski trener Nenad Bjelica koji je par mjeseci nakon, u listopadu, dobio otkaz. Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju igrao je 27 puta zabivši dva pogotka. Jedan od njih bio je u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu 2022. protiv Maroka. To mu je do danas ostao posljednji nastup za izabranu vrstu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane