Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Novi dan, Kramarić trpa i dalje! Pogledajte sjajnu reakciju

VIDEO Novi dan, Kramarić trpa i dalje! Pogledajte sjajnu reakciju

Hrvatski reprezentativac sjajno je izbjegao zaleđe, ispratio odlično dodavanje pa izbio u situaciju jedan na jedan. Nije oklijevao niti sekunde

VIDEO

Povratak s reprezentativne stanke donio je sudar Hoffenheima i Bochuma (3-1) u 7. kolu Bundeslige. Momčad Pellegrina Matarazza krenula je fantastično jer već nakon 11. minuta Hoffenheim je poveo i to novim golom raspoloženog Andreja Kramarića!

Hrvatski reprezentativac sjajno je izbjegao zaleđe nakon pogreške u gostujućim redovima, ispratio odlično dodavanje pa izbio u situaciju jedan na jedan. Nije oklijevao niti sekunde već je tukao iz prve i sjajno pogodio u nebranjeni dio mreže.

>> VIDEO: GOL ANDREJA KRAMARIĆA

Kramin peti u Bundesligi

Krama je, tako, zabio Bochumu odmah nakon što je to učinio i protiv Škotske u Ligi nacija. U Bundesligi je sada na petom pogotku, a ima i jednu asistenciju.

Hoffenheim je povećao prednost u 65. minuti golom Bultera da bi Gamboa smanjio na 2-1 u 76. Ipak, pobjedu domaćinu osigurao je Tabaković u 93. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici
SUSRET 10. KOLA HNL-A

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici

Istra je vodila, a kada je Dinamo izjednačio povela je ponovno, minutu kasnije. Uslijedio je crveni karton za domaće, a sudac Bel izvukao je deset žutih kartona. Potom je Dinamo dobio penal i spasio se, Kulenović je zabio