Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Ni Hrvat nije zaustavio čudesnog Messija, evo pogotka

VIDEO Ni Hrvat nije zaustavio čudesnog Messija, evo pogotka

Momčad u vlasništvu Davida Beckhama kao jednog od dioničara nastavlja preporod koji je započeo dolaskom velebnog Argentinca. Messi je zabio osmi pogodak u petom nastupu za Amerikance

Inter Miami je noćas slavio s visokih 4-0 protiv Charlottea u četvrtfinalu Leagues Cupa. Riječ je o turniru u kojem američke momčadi igraju s meksičkima.

MLS: Leagues Cup Quarterfinals-Charlotte FC at Inter Miami CF

Lionel Messi nastavio je niz i zabio posljednji pogodak svojeg Intera u 86. minuti te potvrdio veliku pobjedu u kojoj su prethodno golove postigli Josef Martinez i Robert TaylorAdilson Malanda dao je autogol.

Momčad u vlasništvu Davida Beckhama kao jednog od dioničara nastavlja preporod koji je započeo dolaskom velebnog Argentinca. A večeras je produžio sjajan golgeterski niz pa u petoj utakmici zabio svoj osmi pogodak. U čak tri susreta dao je po dva.

Messi je tako u bilježnicu uvrstio još jedan klub, ali i još jednog golmana kojem je zabio. Naime, na golu Charlottea je Kristijan Kahlina, bivši kapetan Gorice koji je u jednom trenutku držao nevjerojatan rekord od čak 150 uzastopnih nastupa za Goričane.

Inter je izborio polufinale u kojem će se sastati s Philadelphia Unionom.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO Dinamo - Osijek 2-4: Osječani šokirali prvaka, Bjelica nastradao protiv bivšeg kluba!
TEŽAK PORAZ DINAMA

VIDEO Dinamo - Osijek 2-4: Osječani šokirali prvaka, Bjelica nastradao protiv bivšeg kluba!

Osječani su u fantastičnom derbiju pred 13.487 gledatelja na Maksimiru nokautirali Zagrepčane. Bjelici su nanijeli prvi poraz otkako se vratio u Dinamo te nakon šest dugih godina uspjeli slaviti u Zagrebu