Obavijesti

Viral

Komentari 5

VIDEO Nakon ručka na sajam: Pas i ovca pogledali što se nudi pa krenuli put centra Samobora

SAMOBOR - Ovca u pratnji psa spustila se na Samoborski sajam. " Oni lutaju po Samoboru. Vidi se da su izgubljeni možda iz nekog stada u okolici Samobora. Pas prilazi ljudima, a ovca ga prati u stopu. Došli su na sajmište po nasipu bivše Samoborčekove pruge, malo se zadržali na sajmu i onda otišli dalje prema centru", kazao je naš čitatelj koji je snimio neobičan prizor. Na videu se vidi kako izlaze iz mase ljudi. "Pas prilazi ljudima očito tražeći hranu i nekakvu pomoć, a fascinantno je kako ga ovca prati kroz masu ljudi u svim mogućim smjerovima kuda on ide", zaključio je naš čitatelj.

Pokretanje videa...

Ovca i pas lutaju po Samoboru 02:00

Više zabavnih videozapisa pogledajte ovdje.

VIDEO Pogledajte kaos u Puli i kako se Dinamo spasio penalom

PULA - Nogometaši Dinama kiksali su kod Istre u Puli odigravši 2-2 u 10. kolu HNL-a. 'Modri' su se spasili golom iz penala, a prethodno su čak dvaput gubili. Junak je bio Sandro Kulenović, zabio je i Arijan Ademi dok su kod Istre pogađali Mateo Lisica i Beyatt Lekoueiry. Završnicu susreta začinio je incident u kojem se Nenad Bjelica obračunao s igračem Istre.

Pokretanje videa...

NK Istra 1961 vs GNK Dinamo Zagreb 2:2 01:42

VIDEO Razigrani Osijek razbio Šibenik u drugom poluvremenu. Pogledajte veliki preokret...

ŠIBENIK – Osijek je na gostovanju na Šubićevcu došao do četvrte pobjede u posljednjih pet utakmica i tako barem privremeno izbio na četvrtu poziciju HNL-a. Međutim, utakmica nije dobro počela za momčad Federica Coppitellija jer su domaćini poveli u 3. minuti preko Ivana Santinija. Šibenik je sve više prijetio sve do pete minute sudačke nadoknade prvog dijela, kada je Arnel Jakupović izjednačio. Preokret "bijelo-plavima" donio je Luka Jelinić, a točku na "i" postavio je Marko Soldo.

Pokretanje videa...

HNK Šibenik vs NK Osijek 1:3 01:39

VIDEO Ovako se krati vrijeme u gužvi: Tamburaši zapeli u koloni na A3 pa zasvirali bećarac

AUTOCESTA A3 - Nakon nesreće na A3 u kojoj se kamion prevrnuo preko dvije trake, nastale su velike gužve. Umorni građani našli su način kako si skratiti vrijeme dok čekaju. "Mi smo tamburaški bend. Krenuli smo svirati svatove iz Požege za Kutinu i zapeli smo na autocesti. Bila je velika gužva pa nam je pala napamet da smislimo bećarac i otpjevamo. Taman smo stigli na kraju u svatove, bili smo jako dugo u gužvi. Bojali smo se da nećemo stići, ali sva sreća na kraju smo stigli", rekli su nam iz Tamburaškog sastava Paori.

Pokretanje videa...

Tamburaši na autocesti 00:29

VIDEO Kaos na A3 zbog prevrtanja kamiona: Vozi se usporeno, kolona je ogromna

AUTOCESTA A3 - Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Lipovljani i Kutina u smjeru Bregane vozi se jednim prometnim trakom, usporeno u koloni, javlja HAK. Iz policije su nam poručili kako je nesreća bila u subotu oko 14 sati. "Došlo je do prevrtanja kamiona na autocesti A3. Vozač kamiona je zatražio medicinsku pomoć te se nalazi u bolnici u Pakracu. Težina ozljeda još uvijek nije poznata" rekli su nam u policiji.

Pokretanje videa...

U smjeru Bregane vozi se jednim prometnim trakom 01:07

Dajana Čuljak iz serije 'Sjene prošlosti' priznala: 'U školi sam kao mala plakala u ruksak'

Glumica Dajana Čuljak priznala nam je da je 'ekstrovertirani introvert' te da često odlazi u teretanu kako bi se 'ispuhala', a kao mala je u školi plakala u ruksak. Pogledajte što nam je još otkrila u videu na 24sata
VIDEO