Obavijesti

Sport

Komentari 20

VIDEO Modriću su gurnuli kroz noge u porazu Reala, Mijatović ga kritizirao: 'Luka je jako falio'

VIDEO Modriću su gurnuli kroz noge u porazu Reala, Mijatović ga kritizirao: 'Luka je jako falio'
3

Real Madrid izgubio je nakon gotovo devet mjeseci u natjecateljskoj utakmici kod Lillea, a vezni red bio je poprilično sterilan. Porciju kritike od klupske legende primio je i kapetan

VIDEO

Istu večer bolne poraze na gostovanjima u Ligi prvaka pretrpjela su oba madridska velikana. Real je pao u Lilleu 1-0, a Atlético brutalno stradao kod Benfice 4-0. Za aktualnog prvaka Europe to je bio prvi poraz u Europi još od svibnja prošle godine (4-0 kod Manchester Cityja u polufinalu), nakon čega su osvojili naslov s 13 utakmica bez poraza uz pobjedu u prvom kolu nove sezone. Gledajući sva natjecanja, Realu je ovo tek drugi poraz u natjecateljskoj utakmici ove godine od Kupa kralja protiv Atlética, nakon čega je nanizao 36 utakmica bez poraza.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrić u Mostaru

Pokretanje videa...

Luka Modrić stigao u Mostar na premijeru dokumentarnog filma "HŠK Zrinjski - Priča o ponosu" 00:30

Luka Modrić pokušao je prodrmati "kraljevski klub" ulaskom umjesto Endricka u 57. minuti, ali ni to nije pomoglo. Na kritici ga nije štedio bivši realovac, crnogorska legenda Predrag Mijatović.

- Nije me oduševio ovaj vezni red. Problem protiv Lillea bio je upravo u tom dijelu terena. Taj vezni red s Tchuamenijem, Camavingom i Valverdeom je previše fizički moćan i pretežak na lopti, nema kreativnosti. Jako mi je falio pravi Luka Modrić sad kad Tonija Kroosa nema - rekao je Mijatović i nastavio:

- Endrick još nije spreman za mjesto u prvih 11, on bi trebao ulaziti s klupe kako bi iskoristio lošije razdoblje protivničke obrane.

Luka Modrić protiv Lillea

Što se Marce tiče, nije bila kritična prema Luki. Dobio je ocjenu 7 za pola sata nogometa na sjeveru Francuske.

"Ušao je u 57. minuti i pokušao okrenuti stvari kad su krenule nizbrdo. Trčao je iza vezne linije protivnika kako bi pronalazio prostor da napravi nešto. Dobro je dodao Viniciusu za prvu šansu u drugom poluvremenu. Savršena lopta za Ardu Gülera koji je bio jako blizu gola", napisali su.

Jedini gol na utakmici zabio je Jonathan David iz penala u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela. Koliko su Francuzi bili raspoloženi možda najbolje dočaravaju dvije situacije iz drugog poluvremena. Igrač utakmice Edon Zhegrova gurnuo je kroz noge Eduardu Camavingi (video pogledajte OVDJE), a Tiago Santos Modriću (video pogledajte OVDJE).

SAŽETAK: Lille - Real 1-0

Trener Carlo Ancelotti nije tražio alibije.

- Protivnik je igrao bolje i zaslužio pobijediti. Mogli smo izvući remi, ali ne bi bilo zasluženo. Moramo izvući pouke iz ovoga, jasno je da moramo bolje. Sve je krenulo ukrivo u prvom dijelu i teško smo dolazili do lopte. Bili smo spori i bezidejni u posjedu. Možemo izgubiti, ali ne uz ovako loš stav. Moramo prihvatiti kritike za današnji nastup. Zadnji poraz protiv Atlética bio nam je fantastičan poziv na buđenje, nadam se da će biti i ovaj - rekao je Talijan.

"Kraljevi" će prije reprezentativne pauze u subotu od 21 sat dočekati Villarreal, a Liga prvaka im u idućem kolu donosi novi težak zalogaj, prvoplasiranu momčad na ljestvici Borussiju Dortmund, koja ima šest bodova s impresivnom gol-razlikom 10-1. Dvoboj će se igrati na Santiago Bernabéuu 22. listopada od 21 sat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu
BOD GORKOG OKUSA

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu

DINAMO - MONACO 2-2: Sučić (45+3') je u stilu velikog golgetera doveo 'modre' u vodstvo, Baturina (66') je zabio još jedan sjajan gol, ali je sjajan posao 'modrih' pao u vodu u zadnjih 15 minuta utakmice
VIDEO Mislite da nije bio penal za Dinamo na Bruni Petkoviću? Pogledajte start iz drugog kuta
VUKU SE REPOVI

VIDEO Mislite da nije bio penal za Dinamo na Bruni Petkoviću? Pogledajte start iz drugog kuta

Mi smo jedan mali klub kojem ovo mogu napraviti, rekao je Josip Mišić o spornoj situaciji nakon utakmice Dinama i Monaca. Proklizala je noga gostujućeg igrača, a njemački sudac tu je vidio - faul u napadu!?