Obavijesti

Viral

Komentari 0

VIDEO Majmunima već stigao Halloween, pohitali po bundeve

ENGLESKA - Čuvari u zoološkom vrtu ZSL Whipsnade u Engleskoj poslužili su bundeve punjene grickalicama majmunima, jakovima (goveda) i babirusama (slični divljim svinjama). Izrezbarene bundeve bile su razbacane po ograđenim prostorima, a sve uoči Halloweena, odnosno Noći vještica. Dok su neke bundeve bile napunjene poslasticama, druge su bile prazne - što je potaklo životinje da se zabave i istražuju, piše Reuters. Halloween se obilježava 31. listopada.

Pokretanje videa...

Gozba u ZOO uoči Noći vještica 01:45

VIDEO Širi se stravična snimka početka napada u Turskoj: Izašli su iz žutog auta i počeli pucati?!

ANKARA, TURSKA - U Ankari se u srijedu popodne dogodio teroristički napad, ima poginulih i ozlijeđenih. Sve dežurne službe su upravo na terenu. Radi se o okrugu Kahramankazan, u kojem živi oko 60.000 ljudi. Turski ministar pravosuđa Yilmaz Tunc rekao je da je Ured glavnog javnog tužitelja u Ankari pokrenuo istragu o terorističkom napadu na Turski kompleks zrakoplovne industrije (TUSAS). Pojavila se i snimka s nadzorne kamere kompleksa koja prikazuje početak napada i više napadača s puškama. Kako se vidi na snimci, dolaze u žutom vozilu, koje nalikuje na taksi.

Pokretanje videa...

Teroristički napad u Ankari 00:11

VIDEO Mudrost, hrabrost, šljive, ludost i filozofija: Evo što je sve Grlić Radman pričao u Šibeniku

OPĆI SABOR HDZ-A, ŠIBENIK - ''Moramo biti hrabri, moramo biti mudri. Ne možemo biti hrabri jer, ako je hrabrost, može biti ludost. A mudrost, nije dovoljno sjediti pod šljivom i misliti o filozofiji jer biti u sigurnoj zoni ne dobivaš ništa, ali gubiš puno. Prema tome, ujediniti hrabrost i mudrost'', poručio je ministar Gordan Grlić Radman HDZ-ovcima. Što je time htio reći? Pa nitko baš nije siguran...

Pokretanje videa...

Govor Grlić Radmana 01:04

VIDEO Izbori sve bliže, uvrede sve gore. Trump: 'Kamala ima nizak IQ, Tim Walz je glup...'

SAD - Ostalo je još dva tjedna do američkih predsjedničkih izbora, a što su izbori bliže kampanja se to više zahuktava. ''Nizak IQ, ona ima jako nizak IQ'', rekao je Trump na skupu u Sjevernoj Karolini o svojoj protukandidatkinji Kamali Harris. Za njenog kandidata za potpredsjednika Tima Walza, kazao je kako ''To je najgluplji čovjek koji je ikad bio u ovoj utrci. Nešto nije u redu s njim'', nije birao riječi Trump.

Pokretanje videa...

Trump o Kamali Harris 03:13

VIDEO Četvrtoligaš imao Osijek 'na konopcima', ali 'prosuli' su sav trud u samo dvije minute

VELIKA - Četvrtoligaš Slavonija iz Požege je u osmini finala Kupa dobro namučila Osijek. Prvoligaši su 15 minuta prije kraja zaostajali za gol, nisu mogli zabiti odličnom Ivanu Petkoviću, ali u 120 sekundi uspjeli su preokrenuti utakmicu i pobijediti 2-1.

Pokretanje videa...

Sažetak Slavonija Požega - Osijek 01:41

VIDEO Gorio je automobil u Zagrebu: 'Čula se i eksplozija'

ZAGREB Nakon što se zapalio, čula se i mala eksplozija, na snimci se to vidi i čuje. Brzo su stigli vatrogasci koji su ugasili požar - ispričao nam je čitatelj o požaru na automobilu na Samoborskoj ulici. Od JVP Zagreb doznajemo kako su dojavu primili u 18,13 sati, a požar ugasili u 18,22

Pokretanje videa...

Zapalio se osobni automobil 03:00