Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Ludi nogometni finale u Parizu. Španjolska u produžetku postala i olimpijski pobjednik

VIDEO Ludi nogometni finale u Parizu. Španjolska u produžetku postala i olimpijski pobjednik
7

Španjolcima je to drugo olimpijsko zlato nakon slavlja 1992. u Barceloni, pobijedili su Francusku nakon 120 minuta 5-3. U susretu za 3. mjesto Maroko je u četvrtak u Nantesu deklasirao Egipat čak 6-0

VIDEO

Nakon što su seniori osvojili Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj, sjajno ljeto španjolskog nogometa upotpunila je i olimpijska reprezentacija osvojivši zlato u Parizu. U sjajnom finalu igranom na Parku prinčeva španjolska reprezentacija je pobijedila domaćina Francusku nakon produžetaka 5-3.

POGLEDAJTE VIDEO:

Španjolcima je to drugo olimpijsko zlato nakon slavlja 1992. u Barceloni. Počelo je sjajno za domaćine, veznjak Stuttgarta Enzo Millot je u 11. minuti doveo Francusku u vodstvo. Međutim "furia" je u idućih 17 minuta okrenula rezultat s tri gola. Napadač Barcelone Fermin Lopez je izjednačio u 18. minuti, a isti je igrač u 25. minuti zabio i drugi gol. Samo tri minute kasnije veznjak Villarreala Alex Baena je doveo Španjolsku do 3-1 prednosti.

Football - Men's Gold Medal Match - France vs Spain

Francuska je bila korak do smanjenja zaostatka u 57. minuti, no Manu Kone je pogodio prečku. U 78. minuti Francuska je smanjila, a pogodak je zabio Maghnes Akliouche. U trećoj minuti nadoknade domaćin je uspio izjednačiti iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Jean-Philippe Mateta. Brazilski sudac Ramon Abatti je dosudio jedanaesterac zbog prekršaja Turrientesa na Kalimuendu.

4

Football - Men's Victory Ceremony

Španjolska je do nove prednosti stigla u 100. minuti golom napadača Raya Vallecana Sergija Camella, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Camello u 120. minuti. U susretu za 3. mjesto Maroko je u četvrtak u Nantesu deklasirao Egipat čak 6-0. Bronca je marokanskoj reprezentaciji uvjerljivo najveći uspjeh na olimpijskim igrama. Do Pariza su nastupili na OI u Barceloni (1992), Sydneyju (2000), Ateni (2004) i Londonu (2012) i nikada nisu prošli skupinu.

Napadač Betisa Abde Ezzalzouli doveo je Maroko u vodstvo u 23. minuti, a samo tri minute kasnije Soufiane Rahimi je povećao prednost. Veznjak Genka Bilal El Khannouss je u 51. minuti zabio za 3-0, da bi Rahimi u 64. minuti postigao svoj drugi gol na utakmici. Za napadača Al Aina bio je to već osmi pogodak na turniru i uvjerljivo je najbolji strijelac. Do kraja susreta za Maroko su zabili i Akram Nakach (73) i kapetan Achraf Hakimi (87).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone