Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Lokomotiva srušila Istru fantastičnim golovima Goričana

VIDEO Lokomotiva srušila Istru fantastičnim golovima Goričana

ISTRA - LOKOMOTIVA 0-2 Zagrepčani su stigli do prvog slavlja ove sezone na krilima razigranog Goričana, koji je zabio oba gola. Puležani nisu imali dan, propisno su se ispromašivali, pa uspjeli promašiti i penal

VIDEO

U šestom kolu HNL-a nogometaši Lokomotive stigli su do premijerne pobjede u sezoni, pobijedili su u Puli domaćina Istru 1961 s 2-0 (1-0).

Oba pogotka za goste je postigao Silvio Goričan, prvi u 28., a drugi u 86. minuti. Njegova je momčad ostala na osmom mjestu ljestvice. Jednako tako je Istra 1961 ostala šesta.

Junak Goričan

Utakmicu je bolje otvorio domaći sastav, a po Lokomotivu je najopasniji bio Lawal. Prvo je u devetoj minuti pucao pored vrata, dok je u 17. poslao povratnu loptu prema Heisteru koji nije pogotkom zaključio akciju Istre 1961.

Prvu šansu Lokomotiva je imala u 24. minuti, pokušao je tada Vranjković, dok su gosti poveli u 28. minuti. Čop je proigrao Goričana, a ovaj je prvo prevario jednog suparničkog igrača i potom lijepo naciljao te pogodio za vodstvo prvoligaša iz Zagreba.

Statistika Silvija Goričana

Lokomotiva zaustavila Lawala

Samo dvije minute kasnije mogla je Lokomotiva povećati prednost, ali je Čop zakomplicirao u vrlo obećavajućoj situaciji.

Od starta drugog poluvremena žešće su prema suparničkim vratima krenuli domaći nogometaši. Prvo su sramežljivo prijetili, a onda je veliku priliku u 60. minuti imao Lawal. Sa suparnikom na leđima je pucao s vrha šesnaesterca, ali pored vrata.

Nastavio je i nakon toga prijetiti Lawal, ali bezuspješno. U 75. minuti je pucao, ali je tek pogodio vanjski dio mreže. Pokušavali su domaći igrači nekako do izjednačenja, ali pogodak se dogodio na drugoj strani.

Statistika Istra - Lokomotiva

U 86. minuti je pogriješio obrambeni igrač Istre 1961 Koski. Njegovo loše dodavanje je presjekao Goričan koji se potom sjurio prema domaćim vratima i lagano poentirao za konačnih 2-0.

U 92. minuti je dosuđen jedanaesterac za Istru 1961, ali ni to domaćin nije uspio realizirati. Dario Marešić je pucao iznad grede čime je zaokružena loša subota pulskog sastava.

U petak je odigrana prva utakmica ovog kola, u najvećem hrvatskom derbiju Hajduk je u Zagrebu bio bolji od Dinama s 1-0. Derbi je odlučio Marko Livaja pogotkom u 70. minuti.

>> VIDEO: ISTRA - LOKOMOTIVA 0-2

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti