Obavijesti

Sport

Komentari 11

VIDEO Livaković primio u 91. za poraz u LP-u, Kotarski remizirao

VIDEO Livaković primio u 91. za poraz u LP-u, Kotarski remizirao

Fenerbahče je poražen, a PAOK je remizirao. Turski doprvak Fenerbahče je gostovao u Francuskoj kod Lillea gdje je imao 1-1 do 91. minute, ali će uzvrat dočekati s 1-2 i pogotkom zaostatka

VIDEO

Hrvatski vratari Dominik Livaković i Dominik Kotarski u utorak su sa svojim momčadima gostovali u utakmicama trećeg pretkola nogometne Lige prvaka, Fenerbahče je poražen, a PAOK je remizirao. Turski doprvak Fenerbahče je gostovao u Valenciennesu kod Lillea gdje je imao 1-1 do 91. minute, ali će uzvrat dočekati s 1-2 i pogotkom zaostatka.

Domaćin je poveo u 12. minuti, a hrvatskog reprezentativnog vratara Livakovića je svladao njegov suigrač, Nizozemac Oosterwolde. U 70. minuti za Fenerbahce je u igru ušao Kahveci koji je devet minuta kasnije postigao gol za 1-1.

Momčad koju trenira legendarni Jose Mourinho ipak nije zadržala remi prije susreta u Istanbulu, već je u 91. minuti nogometaš s Kosova Zhegrova zabio za pobjedu Lillea 2-1.

PAOK je gostovao kod švedskog prvaka Malmöa gdje je odigrao 2-2. Kotarski je primio dva pogotka, ali će njegova momčad na domaćem terenu imati šansu prolaska prema play-offu.

Dva puta je Malmő vodio, golovima Janssona u 28. i Nanasija u 67. minuti, ali su se gosti dva puta vraćali iz zaostatka. Strijelci su za Solunjane bili Taison u 42. i Baba u 75. minuti.

Red Bull Salzburg je pred svojim navijačima pobijedio nizozemski Twente 2-1, a cijeli je ogled s domaće klupe za pričuve pratio hrvatski nogometaš Roko Šimić. Oba gola za austrijskog doprvaka je postigao Kjaergaard, u 40. i 85. minuti, dok je gol nade za goste dao Vlap u 90. minuti iz slobodnog udarca.

U Lublinu su kijevski Dinamo i Rangers odigrali 1-1. Ukrajinci su golom Jarmolenka u 37. minuti vodili sve do sudačke nadoknade kada  je Dessers u 94. zabio vrlo važan gol za škotskog doprvaka.

Liga prvaka, prve utakmice 3. pretkola:

  • Qarabag - Ludogorec 1-2 (Juninho 66 / Almeida 56, Caio Vidal 87)
  • Malmö - PAOK 2-2 (Jansson 28, Nanasi 67 / Taison 42, Baba 75)
  • Midtjylland - Ferencvaros 2-0 (Buksa 17, Franculino Dju 69)
  • Dinamo Kijev - Rangers 1-1 (Jarmolenko 37 / Dessers 90+4)
  • Sparta Prag - FCSB 1-1 (Olatunji 78 / Dawa 61)
  • Lille - Fenerbahče 2-1 (Oosterwolde 12-ag, Zhegrova 90+1 / Kahveci 79)
  • RB Salzburg - Twente 2-1 (Kjaergaard 40, 85 / Vlap 90)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone