Obavijesti

Viral

Komentari 1

VIDEO Kao u filmu Hitchcocka: 'Napadaju nas papige! Grizu kablove. Ne pomažu ni laseri'

ARGENTINA - Grad Hilario Ascasubi u blizini argentinske istočne atlantske obale ima problema s papigama. Tisuće zeleno-žuto-crvenih ptica 'napada' grad zbog krčenja šuma u okolnim brdima, kažu biolozi. Grizu gradske električne kablove, uzrokuju prekide struje i 'tjeraju' stanovnike neprestanim kreštanjem. Kako piše Reuters, na svakog od 5000 ljudi u gradu dolazi do 10 papiga. Tijekom ljeta ptice migriraju na jug do litica Patagonije za vrijeme parenja. Kako kažu, sve jezivo podsjeća na scene trilera 'Ptice' redatelja Alfreda Hitchcocka. Stanovnici su pokušali razne metode da ih uplaše, poput buke i laserskih svjetala, ali ništa nije upalilo.

Pokretanje videa...

Argentinski grad se bori protiv invazije papiga 04:15

VIDEO Kakav šou na odgođenoj utakmici! Dvije minute za dva gola pa teški kiks u nadoknadi

VELIKA GORICA - Trebala se utakmica igrati u subotu, ali odgođena je za ponedjeljak zbog velike količine kiše. Dva dana kasnije nije razočarala, a Gorica je kod kuće u četvrtoj minuti nadoknade uzela poklon i slavila protiv Slaven Belupa

Pokretanje videa...

HNK Gorica vs NK Slaven Belupo 2:1 02:34

Mirna Medaković Stepinac 'složila' svoj film iz snova: 'Bila bih hladna zločestobija'

Glumica Mirna Medaković Stepinac opisala nam je svoj idealan filmski projekt. Pogledajte tko bi joj bio partner te gdje bi se i kada odvijala priča
VIDEO

VIDEO Golišave manekenke prošetale i u veganskoj koži

FRANCUSKA, PARIZ - Modna dizajnerica Stella McCartney, kći glazbenika Paula McCartneyja, predstavila je novu kolekciju proljeće/ljeto za 2025. godinu u Parizu. Pokazala je, kako prenosi Reuters, vegansku kožu, reciklirano pletivo i komade od tila. Golišave manekenke su prodefilirale, a među gostima bile su slavne face poput glumice Natalie Portman i Paris Jackson, inače kći Michaela Jacksona...

Pokretanje videa...

Dizajnerica Stella McCartney 07:10

VIDEO Ante Rebić susreo se sa Zlatanom, njemu u oko odmah upala jedna stvar: 'Šta ti je to?'

MILANO - Bivši 'vatreni' Ante Rebić u prošlom se kolu Serie A vratio na San Siro gdje je igrao za Milan od 2019. do 2023. Srdačno se pozdravio s bivšim suigračem, današnjim direktorom "rossonera" Zlatanom Ibrahimovićem. Kratko su popričali, a onda ga je Ibra upitao "Šta ti je to?" i pokazao na atipičan broj dresa za jednog napadača na hlačicama, trojku. Milan je dobio Lecce 3-0.

Pokretanje videa...

Susret Rebića i Ibrahimovića 00:30

VIDEO Novi ruski napad: Zasuli dronovima nebo iznad Kijeva

KIJEV - Ruske snage ponovno su zasule dronovima ukrajinsko nebo. Obrambene snage u Kijevu srušile uspjele su srušiti sve dronove, bez žrtava, priopćile su tamošnje vlasti.

Pokretanje videa...

Ruski napad na Kijev 01:25

Pogledajte što su sve Riječani uspjeli promašiti protiv Hajduka

RIJEKA - HAJDUK 0-0 Prvi ovosezonski Jadranski derbi završio je s tek tri udarca u okvir, sva tri domaće momčadi. Galešić u 30. minuti nije uspio ugurati loptu u gol s tri metra, Smolčić je u 82. iz obećavajuće situacije pogodio blok Uremovića, a Stipe Perica mogao biti domaći junak u 90., ali je pucao iznad gola s desetak metara.

Pokretanje videa...

Rijeka - Hajduk 0-0 (sažetak) 01:20

VIDEO Torcida zadovoljna odlazi s Rujevice, Armada zapljeskala

RIJEKA - HAJDUK 0-0 Mršavih 0-0 bez previše akcije, u tvrdom derbiju. Rijeka i Hajduk ostali su nam dužni, no najvažnije za obje momčadi je da su uzele po bod. Riječani su ostali vodeći u HNL-u, Splićani ih prate u stopu pa su i navijačke skupine bile zadovoljne. Torcida je glasno pjevala svojim igračima, Armada je zapljeskala mašući zastavama. Svi sretni i zadovoljni odlaze s Rujevice.

Pokretanje videa...

Navijači pozdravili igrače na kraju utakmice 00:39

VIDEO Pogledajte kako je junak Osječana srušio Varaždin i dao spektakularan gol s 30 metara

OSIJEK - Tri pobjede zaredom, Federica Coppitellija i Osječane je konačno krenulo. Pali su Slaven i Lokomotiva, nakon njih i Varaždin, a čovjek odluke bio je Arnel Jakupović, koji je dao dva sjajna gola. Prvi je bio posebno spektakularan. Novopečeni austrijski reprezentativac stigao je ovog ljeta iz Maribora za milijun eura.

Pokretanje videa...

NK Osijek vs NK Varaždin 2:1 01:41

VIDEO Rujevica Livaji ne oprašta stare grijehe. Opet ga izviždala

RIJEKA - Službeni spiker na rujevičkom stadionu čitao je poimence igrače Hajduka koji će večeras igrati i koji konkuriraju za nastup. Kada je izrekao ime Marka Livaje, Rujevica je sve popratila glasnim zvižducima. Livaja i riječki navijači su na "ratnoj nozi" još od famoznog treninga hrvatske reprezentacije na Rujevici u lipnju 2023. kada je Livaja ušao u sukob s navijačima.

Pokretanje videa...

Rujevica zviždi kada je spiker prozvao Marka Livaju 00:21

VIDEO Pogledajte kako su igrači Hajduka stigli na Rujevicu pod velikom policijskom pratnjom

RIJEKA - Rijeka i Hajduk igraju veliki Jadranski derbi u 8. kolu HNL-a, a uoči susreta, zbog velikog rizika, policijske mjere bile su na visokoj snazi u gradu. Torcida se tijekom dana sukobila s policijom, a Hajdukovi igrači su na stadion došli pod velikom pratnjom službenih vozila. Pogledajte dolazak Hajdukova autobusa na Rujevicu

Pokretanje videa...

Dolazak autobusa Hajduka na Rujevicu 00:47