Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Hladan kao špricer! Ante Budimir zabio prvi gol sezone

VIDEO Hladan kao špricer! Ante Budimir zabio prvi gol sezone

Podsjetimo, prošla je sezona bila fantastična za Budimira, zabio je 17 golova u 33 utakmice i bio peti strijelac lige. Ugovor s Osasunom vrijedi mu do ljeta 2027., a klub iz Pamplone u idućem kolu igra s Valencijom

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir (33) zabio je gol u pobjedi Osasune protiv Las Palmasa u 6. kolu španjolske La Lige. Poentirao je s bijele točke u 39. minuti i doveo svoju momčad u vodstvo koje je trajalo dvije minute, jer je Moleiro zabio za 1-1 u 41. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Budimirova dva gola Real Sociedadu 01:37

Pobjedu Osasuni donio je Oroz u 60. minuti, a Budimir je zamijenjen u 76. kada je ušao Raúl García. Našem napadaču ovo je prvi gol ove sezone, a uz to ima i jednu asistenciju. 

Gol Budimira pogledajte OVDJE

Podsjetimo, prošla je sezona bila fantastična za Budimira, zabio je 17 golova u 33 utakmice i bio peti strijelac lige. Ugovor s Osasunom vrijedi mu do ljeta 2027. Klub iz Pamplone trenutačno je sedmi u prvenstvu s 10 bodova, a u idućem kolu igra protiv Valencije u gostima, nakon čega dočekuje Barcelonu 28. rujna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Schumacher ponovno izlazi u javnost zbog ljepotice iz BIH?
VESELJE U OBITELJI

Schumacher ponovno izlazi u javnost zbog ljepotice iz BIH?

Michael Schumacher nedavno je navodno prisustvovao udaji kćeri Gine-Marie, a uskoro bi moglo biti novo veselje u obitelji Schumacher. Njegov sin Mick navodno se zaručio za Lailu Hasanović koja je porijeklom iz BiH