Obavijesti

Sport

Komentari 102

VIDEO Gori Poljud! Evo kako su navijači dočekali Ivana Rakitića: 'Da mi Hajduk prvak bude...'

SPLIT - Oko 1000 navijača Hajduka stiglo je pred Poljud dočekati Ivana Rakitića prvi dan nakon potpisa za Hajduk. Dobra je atmosfera bila pred stadionom, skupili su se i roditelji s djecom, ali i Torcida koja je dizala atmosferu navijačkim pjesmama poput poznate "Samo jednu želju imam, moj živote ludi, da mi Hajduk prvak bude, cili Split poludi...".

Pokretanje videa...

Dolazak Ivana Rakitića pred navijače 00:35

Kako je prošlo predstavljanje Ivana Rakitića pogledajte OVDJE.

VIDEO Majmunima već stigao Halloween, pohitali po bundeve

ENGLESKA - Čuvari u zoološkom vrtu ZSL Whipsnade u Engleskoj poslužili su bundeve punjene grickalicama majmunima, jakovima (goveda) i babirusama (slični divljim svinjama). Izrezbarene bundeve bile su razbacane po ograđenim prostorima, a sve uoči Halloweena, odnosno Noći vještica. Dok su neke bundeve bile napunjene poslasticama, druge su bile prazne - što je potaklo životinje da se zabave i istražuju, piše Reuters. Halloween se obilježava 31. listopada.

Pokretanje videa...

Gozba u ZOO uoči Noći vještica 01:45

VIDEO Mudrost, hrabrost, šljive, ludost i filozofija: Evo što je sve Grlić Radman pričao u Šibeniku

OPĆI SABOR HDZ-A, ŠIBENIK - ''Moramo biti hrabri, moramo biti mudri. Ne možemo biti hrabri jer, ako je hrabrost, može biti ludost. A mudrost, nije dovoljno sjediti pod šljivom i misliti o filozofiji jer biti u sigurnoj zoni ne dobivaš ništa, ali gubiš puno. Prema tome, ujediniti hrabrost i mudrost'', poručio je ministar Gordan Grlić Radman HDZ-ovcima. Što je time htio reći? Pa nitko baš nije siguran...

Pokretanje videa...

Govor Grlić Radmana 01:04

VIDEO Izbori sve bliže, uvrede sve gore. Trump: 'Kamala ima nizak IQ, Tim Walz je glup...'

SAD - Ostalo je još dva tjedna do američkih predsjedničkih izbora, a što su izbori bliže kampanja se to više zahuktava. ''Nizak IQ, ona ima jako nizak IQ'', rekao je Trump na skupu u Sjevernoj Karolini o svojoj protukandidatkinji Kamali Harris. Za njenog kandidata za potpredsjednika Tima Walza, kazao je kako ''To je najgluplji čovjek koji je ikad bio u ovoj utrci. Nešto nije u redu s njim'', nije birao riječi Trump.

Pokretanje videa...

Trump o Kamali Harris 03:13

VIDEO Četvrtoligaš imao Osijek 'na konopcima', ali 'prosuli' su sav trud u samo dvije minute

VELIKA - Četvrtoligaš Slavonija iz Požege je u osmini finala Kupa dobro namučila Osijek. Prvoligaši su 15 minuta prije kraja zaostajali za gol, nisu mogli zabiti odličnom Ivanu Petkoviću, ali u 120 sekundi uspjeli su preokrenuti utakmicu i pobijediti 2-1.

Pokretanje videa...

Sažetak Slavonija Požega - Osijek 01:41

VIDEO Gorio je automobil u Zagrebu: 'Čula se i eksplozija'

ZAGREB Nakon što se zapalio, čula se i mala eksplozija, na snimci se to vidi i čuje. Brzo su stigli vatrogasci koji su ugasili požar - ispričao nam je čitatelj o požaru na automobilu na Samoborskoj ulici. Od JVP Zagreb doznajemo kako su dojavu primili u 18,13 sati, a požar ugasili u 18,22

Pokretanje videa...

Zapalio se osobni automobil 03:00