Obavijesti

Sport

Komentari 31

VIDEO Feyenoord bez Ivanušeca uništavao Ajax Šutala i Sose. Ljutiti huligani prekinuli derbi

VIDEO Feyenoord bez Ivanušeca uništavao Ajax Šutala i Sose. Ljutiti huligani prekinuli derbi

Gosti iz Rotterdama vodili su 3-0 nakon prvog poluvremena. 'Kopljanici' su igrali katastrofalno pa su domaći navijači bakljadom dva puta zaustavili derbi. Sudac je nakon druge prekinuo utakmicu

VIDEO

Ajax je u 6. kolu nizozemske Eredivisie ugostio Feyenoord i doživio pravi potop u prvom poluvremenu. Stoga su ljutiti navijači 'kopljanika' bacali baklje u teren dok glavni sudac Serdar Gozubuyuk nije odlučio prekinuti utakmicu. Susret je napušten pri rezultatu 3-0 za Feyenoord zbog nereda huligana.

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec nije igrao zbog istegnuća ligamenata, a kod Ajaxa su u prvom sastavu bili stoper Josip Šutalo i lijevi bočni Borna Sosa. Jakov Medić je ostao na klupi.

Gosti iz Rotterdama odradili su fantastičnu prvu dionicu i na poluvrijeme otišli s ogromnih 3-0. Kanonadu golova započeo je Gimenez već u 9. minuti, a napadač Feyenoorda je u 18. postigao i drugi. Na 3-0 povisio je Igor Paixao u 37. s tim da je Gimenez tada ubilježio i asistenciju.

Obrana Ajaxa predvođena Hrvatima nije se najbolje snašla u derbiju. A domaći navijači su nezadovoljni negativnim rezultatom nakratko prekinuli derbi uoči poluvremena.

Huligani su u teren pobacali baklje, a susret je bio prekinut dok se travnjak nije očistio.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

U nastavku se dogodila ista situacija. Prošlo je nešto više od pet minuta drugog poluvremena prije nego su huligani zapalili nove baklje pa ih još jednom lansirali na travnjak. Glavni sudac Gozubuyuk više nije imao strpljenja i igrače je poslao u svlačionicu. Derbi je prekinut i tek ostaje vidjeti kako će nizozemski nogometni savez registrirati ovaj susret te kolika kazna stiže Ajaxu zbog nereda navijača.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić