Obavijesti

Sport

Komentari 22

VIDEO Đokovićevo stanje je šokiralo Srbiju: 'Mučne, jezive scene. Što se s njim događa?'

VIDEO Đokovićevo stanje je šokiralo Srbiju: 'Mučne, jezive scene. Što se s njim događa?'

Imao sam nevjerojatnu mučninu tijekom prvog dijela meča. Ne želim oduzimati ništa od Tomaša Machaca, koji je zaslužio pobjedu, ali ne znam što da mislim o ovoj igri, rekao je Đoković

VIDEO

Kraj je svibnja, a Novak Đoković i dalje nema trofej u 2024. godini. Vjerojatno se ni on sam ne sjeća kada mu se to posljednji put dogodilo, ali srpski tenisač je u prvom dijelu sezone bio daleko od svojih najboljih izdanja. 

Pokretanje videa...

'Ivanišević voli fantazije. Novak je donio dobru odluku što je raskinuo suradnju s njim...' 00:48

Nezadovoljstvo svojom igrom ispoljava nervozom na terenu i svađom sa sucima i navijačima, a prije dva mjeseca raskinuo je s Goranom Ivaniševićem nakon sedam godina. Nadao se kako će to donijeti napredak, ali čini se kako tone sve dublje u krizu.

FILE PHOTO: Italian Open

Vidjeli smo to i na turniru u Ženevi gdje je prvi tenisač svijeta ispao u polufinalu od 44. tenisača svijeta Tomaša Machaca (4-6, 6-0, 1-6). Bilo je to još jedno njegovo blijedo izdanje uoči Roland Garrosa koji počinje u nedjelju, a srpsku javnost zabrinulo je Đokovićevo stanje. Tresla mu se ruka dok je pio vodu na pauzi, a ni sam govor tijela tijekom meča nije mu bio najbolji.

- Mučne scene. Što se dogodilo Đokoviću? Kamera tijekom meča uhvatila teške prizore, Novaku drhtala ruka, navijači zabrinuti - piše Kurir, dok je Alo.rs istu scenu opisao riječima:

- Mučne, jezive scene. Što se ovo događa s Novakom? Đokoviću drhtala ruka, jedva drži bočicu.

Video pogledajte OVDJE 

Đoković je nakon meča priznao kako je imao mučninu i da je zbog toga izgledao dezorijentirano.

- Nisam imao dobru večer, danas je bilo jako teško. Imao sam nevjerojatnu mučninu tijekom prvog dijela meča. Ne želim oduzimati ništa od Tomaša Machaca, koji je zaslužio pobjedu, ali ne znam što da mislim o ovoj igri. Volio bih zaboraviti ovo. Ne znam kako sam osvojio drugi set. Na kraju, balans je dobar, nadao sam se da ću odigrati jedan meč ovdje, odigrao sam čak tri - rekao je srpski tenisač.

ATP Masters 1000 - Monte Carlo Masters

U velikoj krizi dočekuje Roland Garros kojeg je osvojio prošle godine. Ipak, koliko izgledao loše, Đoković je prethodnih godina pokazao da je na totalno drugoj razini kada igra najveće turnire, a vidjet ćemo hoće li to biti slučaj i ovaj put. U prvom kolu igrat će protiv Pierrea Huguesa Herberta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

VIDEO Majstorija Gvardiola! Čudesan dribling pa fantastičan završetak. Pogledajte golčinu
TOČI, JOŠKO

VIDEO Majstorija Gvardiola! Čudesan dribling pa fantastičan završetak. Pogledajte golčinu

Krasno je primio proigravanje Grealisha, Burna driblingom poslao u prošlost pa Tonaliju kroz noge zabio fantastičan gol u drugi kut. Joško Gvardiol opet je briljirao

Maestralni Gvardiol zaludio je društvene mreže: 'Briljantan je! Mora postati jedan od najboljih'
NEVJEROJATAN JE

Maestralni Gvardiol zaludio je društvene mreže: 'Briljantan je! Mora postati jedan od najboljih'

Napadačke vještine su mu apsolutno sulude za čovjeka koji je i vrhunski obrambeni igrač, jedan je od hvalospjeva na račun hrvatskog reprezentativca koji je zabio spektakularan gol u remiju protiv Newcastlea
Pogledajte nemile scene sukoba trenera Istre i ljutitih navijača
NOVI OKRŠAJ

Pogledajte nemile scene sukoba trenera Istre i ljutitih navijača

Trener Istrana Paolo Tramezzani sukobio se s navijačkom skupinom Demoni nakon utakmice tijekom koje su ga ponovno gnjusno vrijeđali s tribine. Navijači Istre nisu zadovoljni igrom svoje momčadi