Obavijesti

News

Komentari 31

VIDEO Detalji užasa: A6 satima bila zatvorena, vozač kombija je napravio tragičnu pogrešku

VIDEO Detalji užasa: A6 satima bila zatvorena, vozač kombija je napravio tragičnu pogrešku
1

Neslužbeno se doznaje da je vozač kombija na izlasku iz tunela nastavio voziti kroz signalizaciju i promašio svoju traku. Sudario se s autom iz drugog smjera. U stravičnoj nesreći je dvoje mrtvih, troje je ozlijeđenih

VIDEO

U stravičnoj nesreći na autocesti A6 u četvrtak ujutro poginulo je dvoje ljudi, a troje je ozlijeđenih. Do nesreće je došlo između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko, potvrdila je PU primorsko goranska. Neslužbeno doznajemo da je u nesreći sudjelovalo kombi vozilo s prikolicom stranih tablica, u kojem se nalazilo više osoba, te jedno vozilo zagrebačkih tablica.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Prometna nesreća na A6 00:32

Do sudara je došlo kod tunela Podvugleš, na dionici gdje je zbog radova uređenja postavljena privremena regulacija prometa, pa je promet iz Rijeke prema Zagrebu već nekoliko dana preusmjeren na drugu cijev tunela kroz koji se vozi dvosmjerno, što iziskuje dodatni oprez. Koji kilometar nakon izlaska iz druge cijevi tunela promet se iz dvosmjernog ponovo vraća u traku prema Zagrebu, a sve je regulirano uočljivom signalizacijom.

Užas na autocesti kod Ravne Gore: Dvoje mrtvih u sudaru
Užas na autocesti kod Ravne Gore: Dvoje mrtvih u sudaru

Očevid koji je u tijeku otkrit će detalje nesreće, no neslužbeno doznajemo kako je vozač kombija, za pretpostaviti je - zanemario signalizaciju te nastavio voziti, ali u suprotnom smjeru.

Neslužbeno doznajemo kako se u kobnom trenutku kombi vozilo kretalo u pravcu Zagreba. Nakon što je izašao iz tunela u kojem je dvosmjerni promet, vozač je trebao skrenuti u svoju traku, no nastavio je voziti ravno kroz signalizaciju. Nedugo nakon toga došlo je do stravičnog frontalnog sudara s vozilom koje je dolazilo iz suprotnog pravca Zagreba prema Rijeci, koje se kretalo u svojoj traci.

Policija koja je ubrzo stigla iz Delnica kao i djelatnici Hrvatskih cesta, na mjestu nesreće zatekli su prevrnuti kombi te potpuno smrskani automobil, razbacane stvari i šokirane, uplakane putnike koji su preživjeli teški sudar.

Ubrzo su stigli i vatrogasci te hitna služba koja je ozlijeđene prevezla u riječku bolnicu.

Promet iz smjera Zagreba odmah je blokiran, a onaj iz smjera Vrbovskog prema Ravnoj Gori preusmjeren je na način da vozači u Vrbovskom silaze s auto ceste te se prema Rijeci kreću "starom" cestom ili cestom preko Jablana i Stare Sušice.

Na čvoru Vrbovsko stvarale su se kolone duge i po 3 km, pa se povremeno prekidao promet u tunelu Rožman brdo, navodi HAK.

Iza 14 sati autocesta A6 je opet otvorena za sav promet.

Nadležne službe iz Rijeke, kojima rukovodi zamjenica ŽDO, provode detaljnu istragu nakon koje će se znati točni uzroci sudara, sudionici i tragične posljedice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali
NOVO ROČIŠTE

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali

Kako 24sata doznaju od dobro upućenih izvora maloljetni ubojica lišen je ikakvih osjećaja i ništa ga ne pogađa, a obitelji ubijene djece i zaštitara prošli su ga tjedan prvi put mogli vidjeti kroz staklo u sudnici.
Spavat ćemo sat duže: Evo kada se pomiču kazaljke na satu...
ZIMSKO RAČUNANJE VREMENA

Spavat ćemo sat duže: Evo kada se pomiču kazaljke na satu...

Praksa pomicanja kazaljki na ljetno i zimsko vrijeme uvedena je radi uštede električne energije u industriji, kako bi ljudi ljeti, kad sunce ranije izlazi, ustajali sat ranije i ranije počinjali s radom, koristeći prirodno svjetlo