Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO Dario se zanio! Košarkaš Barcelone dirao sutkinju po stražnjici, pogledajte reakciju

VIDEO Dario se zanio! Košarkaš Barcelone dirao sutkinju po stražnjici, pogledajte reakciju

Suigrači međusobno to stalno čine, čak i suparnički igrači koji se poznaju i u dobrim su odnosima. No zaista se rijetko događa da igrač sutkinju "pljesne" po stražnjici. I to u jakoj ligi kao što je španjolska

VIDEO

Nesvakidašnja situacija dogodila se na utakmici Tenerifea i Barcelone u 3. kolu ACB lige koju je Barca pobijedila 95-91.

Najbolji kod 'blaugrane' bio je Laprovittola s 21 poenom i 6 asistencija dok je Šermadini predvodio Tenerife s 19 poena i pet skokova. Kramer je dodao 18 poena, a Guerra 13. Drugi najefikasniji igrač kod Barce bio je Satoransky s 13 poena.

Međutim, utakmica je pala u drugi plan jer je košarkaš Barcelone Dario Brizuela nehotice, automatski, kao što to košarkaši inače rade, lagano pljesnuo po stražnjici... Sutkinju?!

Suigrači međusobno to stalno čine, čak i suparnički igrači koji se poznaju i u dobrim su odnosima.

No, ne sjećamo se kada se posljednji put dogodilo da je jedan profesionalni košarkaš u vrlo snažnoj ligi kao što je španjolska učinio istu ili sličnu stvar.

Za svoj potez nije dobio nikakvu sankciju, niti ga je sutkinja previše doživjela. Utakmica se nastavila kao da se ništa nije dogodilo, no neuobičajen detalj ostaje zabilježen.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO