Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO City s Gvardiolom izgubio od Milana, Celtic razbio Chelsea

VIDEO City s Gvardiolom izgubio od Milana, Celtic razbio Chelsea
7

U noći sa subote na nedjelju engleski velikani odigrali su tri pripremne utakmice na tlu SAD-a. Celtic je pobijedio Chelsea 4-1, Milan bio bolji od Manchester Cityja 3-2, a Arsenal je svladao Manchester United 2-1

VIDEO

S čak 4-1 su nogometaši Celtica svladali Chelsea u prijateljskom ogledu na američkoj turneji, koji je odigran u gradu Notre Dameu, u državi Indiana.

Soccer: International Friendly Soccer-Celtic at Chelsea

U prvom poluvremenu Celtic je došao do dva pogotka prednosti, a strijelci su bili O'Riley u 19. i japanski nogometaš Furuhashi u 33. minuti. Chelsea je potpuno potonuo u završnom dijelu susreta nakon što je prvo Luis Henrique Palma, igrač iz Hondurasa, zabio za 3-0 u 76. minuti, dok je samo tri minute kasnije Johnston povećao na 4-0.

Chelsea je ipak došao do počasnog pogotka, Nkunku je u 89. minuti realizirao jedanaesterac za konačnih 4-1 škotskog prvaka. Chelsea će do kraja američke turneje još igrati protiv meksičke Americe, Manchester Cityja i madridskog Reala.

Prije ove pobjede Celtic je 4-3 pobijedio i aktualnog prvaka engleske Premier lige Manchester City koji je izgubio i od Milana u New Yorku, dok je Arsenal u Inglewoodu bio bolji od Manchester Uniteda 2-1.

Premda je Norvežanin Haaland u 19. minuti doveo Manchester City u vodstvo, do odmora je Milan imao prednost nakon dva pogotka Lorenza Colomba, u 30. i 34. minuti.

McAtee je u 55. minuti izjednačio na 2-2, dok je pobjedu Milanu osigurao Nasti golom u 78. minuti. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol je za City zaigrao od 79. minute, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

Soccer: International Friendly Soccer-Champions Tour-AC Milan at Manchester City

Na drugoj strani SAD-a, u kalifornijskom Inglewoodu, Arsenal je svladao Manchester United 2-1 koji je poveo golom Rasmusa Hojlunda u 10. minuti. Izjednačio je Gabriel Jesus pogodivši u 26. minuti, dok je pobjedu Arsenalu osigurao još jedan njegov Brazilac, Gabriel Martinelli je devet minuta prije kraja pogodio za 2-1.

Soccer: International Friendly Soccer-Manchester United at Arsenal
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!