Obavijesti

News

Komentari 0

VIDEO Bomba iz Drugog svjetskog rata eksplodirala kraj piste u Japanu, otkazani letovi

U japanskoj zračnoj luci Miyazaki u blizini piste eksplodirala je američka bomba iz Drugog svjetskog rata. Otkazano je gotovo 90 letova. Eksplozija je ostavila krater dubok jedan, a širok sedam metara. Nema ozlijeđenih, a snimka kamere s Fakulteta za civilno zrakoplovstvo pokazala je da je putnički zrakoplov na putu za Tokio projurio kraj mjesta eksplozije svega nekoliko minuta prije.

Pokretanje videa...

Na aerodromu u Japanu eksplodirala američka bomba iz Drugog svjetskog rata 01:18

VIDEO Kitovi ubojice opet su se nasukali kod Kamčatke! 'Čini se da nisu uspjeli pronaći prolaz...'

KAMČATKA: Četiri kita ubojice u srijedu su se nasukala na juguruske Kamčatke. Tim volontera i spasitelja uspio ih je izvući, kitovi su krenuli prema otvorenom moru, ali... Nisu uspjeli. I danas su opet zaglavljeni, spasioci ih polijevaju morem, opremu za 'izvući' ih tu ne mogu dopremiti. Spasioci smatraju da kitovi ubojice jučer nisu uspjeli pronaći uski prolaz prema otvorenom moru, ali pojavila se i teorija da odbijaju u otvoreno more jer je jedan od njih ozlijeđen, piše ruska Izvestia.

Pokretanje videa...

Kitovi ubojice ponovno su se nasukali na dalekom istoku Rusije 00:48

VIDEO Jedni se zgražaju, drugi fotografiraju: 70 tarantula i insekata stiglo je u Zagreb

ZAGREB - U Westgateu je počela izložba tarantula. Posjetitelji izložbe mogu vidjeti gotovo 70 tarantula s 3 kontinenta: Južne Amerike, Azije, Afrike, kao i insekte i člankonošce. Mogu se pogledati izbliza, a oni hrabriji mogu ih držati i fotografirati.

Pokretanje videa...

Zagreb: Izložba 70 tarantula i insekata iz Južne Amerike, Azije i Afrike 02:02

VIDEO Žestoki udar Rusije na Harkiv: 10 ranjenih u zgradi, Zelenski traži pomoć Zapada

HARKIV - Rusi su u četvrtak ujutro raketirali i pogodili stambenu zgradu u Harkivu, najmanje 10 ljudi je ranjeno u udaru i požaru koji je uslijedio. Volodimir Zelenski poručio je da posljednji napad pokazuje potrebu za većom pomoći zapadnih sila te ukazao na složnost saveznika u iranskom udaru na Izrael.

Pokretanje videa...

Akcija spašavanja nakon što je ruska bomba pogodila ukrajinsku stambenu zgradu u Kharkivu 01:58

VIDEO Navijači Dinama vjeruju: 'Pobijedit ćemo Monaco! Petko i Kule će im razvaliti mrežu...'

ZAGREB - Dinamo večeras od 21 sat igra drugo kolo Lige prvaka protiv Monaca. Maksimir je skoro pa rasprodan, a uoči utakmice razgovarali smo s navijačima koji vjeruju u prvu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka

Pokretanje videa...

Bjeličin plan za pad Monaca: Ademi kreće od prve minute, ‘vatreni’ dvojac ostaje na klupi? 01:05

Mazanje maslaca na kruh uz pomoć vilice? Evo kako!

Nakon ovog trika možda više nikada nećete upotrijebiti nož za mazanje maslaca, majoneze i različitih namaza umotanih u ovu vrstu pakiranja. Pogledajte kako u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata
VIDEO