Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Veliki tjedni horoskop: Vage će dobro zarađivati, a Vodenjaci će imati ludu avanturu na moru

Veliki tjedni horoskop: Vage će dobro zarađivati, a Vodenjaci će imati ludu avanturu na moru

Nepovoljan Merkurov utjecaj donosi Djevicama poslovne probleme, a nervozu će prenositi u ljubavne odnose. Pokušajte razgovorom s partnerom riješiti problem, jer će šutnja pogoršati situaciju

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Osjećat ćete snažan poriv za dokazivanjem i napredovanjem. Nećete biti zadovoljni postojećim pa ćete sve svoje snage usmjeriti u poboljšanje poslovnog položaja. Najviše će napredovati umjetnici i kreativci.

Ljubav - Lijep Venerin utjecaj navješćuje Ovnovima romantične ljubavne razgovore, slanje, primanje ljubavnih poruka i pisanje pisama. Ovnovi u vezama mogli bi se odlučiti na zajednički život, a nekima će ta odluka biti požurena jer je prinova na putu.

Zdravlje - Neriješeni obiteljski problemi kvarit će vam raspoloženje, no zdravlje vam neće biti problematično. Čak štoviše, bit
ćete puni energije i prilično izdržljivi. Ako ste na moru, iskoristite blagodati plivanja i umjerenog sunčanja.

Najbolji dan: 18. srpnja

Najlošiji dan: 20. srpnja

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Koncentracija je Bikovima u padu pa vam se mogu potkrasti pogreške. Sredite papire, zapisujte u rokovnik važne podatke i ne oslanjajte se na tuđa obećanja. Mars je u vašem znaku pa ste nestrpljivi i brzopleti. Stanite na „loptu“.

Ljubav - Imate li problema, pokušajte razviti drukčiji pristup u osjećajnim odnosima. Obuzdajte naglost jer se takvim ponašanjem udaljavate od partnera. Pričekajte da voljena osoba otkrije što je muči. Pritom je mirno poslušajte i ne upadajte u riječ.

Zdravlje - Iako će vladavina Raka pridonijeti boljem raspoloženju i većoj vitalnosti, Mars u vašem znaku upozorava da ne pretjerujete s naporima. Pripazite na glavu, osobito sinuse, oči i grlo. Pazite da se ne porežete na nešto oštro.

Najbolji dan: 20. srpnja

Najlošiji dan: 15. srpnja

Slabe točke znakova Zodijaka: Blizanci ne brinu o sebi, Lav ne zna reći 'ne', Ribe su depresivne
Slabe točke znakova Zodijaka: Blizanci ne brinu o sebi, Lav ne zna reći 'ne', Ribe su depresivne

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Nagli preokreti u poslu imat će smisla povežete li se s pravim ljudima. Vjerujte u svoj poslovni instinkt jer vas dobro služi. Svojim šarmom i pronicljivošću Blizanci će rušiti zapreke i ići ravno ka cilju.

Ljubav - Raščistit ćete ljubavne dvojbe. Prije tog trenutka doći će do velike svađe, ali nakon toga sve će biti jasno. Slijedi pomirba i novi počeci, a zajedničko ljetovanje s voljenom osobom samo će vam potvrditi da se za ljubav uvijek vrijedi boriti.

Zdravlje - Mogli biste imati nalete neraspoloženja, a najviše će vas živcirati ponašanje nekog od starijih ukućana. Pripazite na dišne putove i pazite da se ne prehladite. Odijevajte se u skladu s vremenskim prilikama.

Najbolji dan: 14. srpnja

Najlošiji dan: 19. srpnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Dat ćete maksimum i truditi da se izborite za što bolji poslovni ugled, što će vam i uspijevati. Bit ćete nezamjenljivi u kontaktu s javnošću i drugim ljudima, no pripazite da ne budete indiskretni.

Ljubav - Počinju bolji ljubavni dani pa će Rakovi uspješnije rješavati stare probleme. Neke dvojbe će nestati, osjećat ćete se bolje u vlastitoj koži i biti sigurniji u svoje odluke. Nekima će se početi sviđati osoba koju viđaju u svom društvu. Nova veza je na pomolu!

Zdravlje - Sunce u vašem znaku pridonijet će optimizmu i društvenosti. No nisu isključeni trenuci kada biste najradije bili sami i izolirani od drugih, a sve je to posljedica nagomilanog umora.

Najbolji dan: 15. srpnja

Najlošiji dan: 20. srpnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku, probitačni ste, ambiciozni i snalažljivi. Odjednom će svi trebati vaše usluge i vaše znanje pa se nemojte izgovarati umorom, nego idite u korak sa zbivanjima.

Ljubav - Podatna Venera u Lavu čini vas toplima i ljubaznima pa ćete se požrtvovano predati potrebama najbližih. Partnera ćete obasipati pažnjom pa će u vašoj blizini brže zaboraviti na teret svakidašnjice. Samci će se zaljubiti u vrlo šarmantnu osobu.

Zdravlje - Dobro ste raspoloženi, no previše se iscrpljujete. Nastojite svakom biti na usluzi pa premalo vremena posvećujete sebi. Pripazite se raznih nezgoda, od sunčevih opeklina do raznih padova i ozljeda.

Najbolji dan: 18. srpnja

Najlošiji dan: 16. srpnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Postajete svadljivi i agresivni, a upravo takvo ponašanje morate izbjegavati i strogo kontrolirati. Bit ćete zatrpani papirima, iživcirani zvonjavom telefona i vremenom kojeg će biti premalo.

Ljubav - Nepovoljan Merkurov utjecaj donosi Djevicama poslovne probleme, no stvorenu nervozu i umor sami ćete prenositi u ljubavne odnose. Pokušajte razgovorom s partnerom doprijeti do srži osjećajnih problema, jer će šutnja samo pogoršati situaciju.

Zdravlje - Bit ćete vidno bolje raspoloženi, što će vas poticati na česte izlaske i zabave do jutarnjih sati. Zdravlje će vam biti dobro, a za vaš unutarnji mir bit će najbitnija sreća u intimnom životu. Ljubav vas pokreće.

Najbolji dan: 17. srpnja

Najlošiji dan: 19. srpnja

Najsmješniji znakovi Zodijaka, od dosadnog do urnebesnog
Najsmješniji znakovi Zodijaka, od dosadnog do urnebesnog

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Mnogo ćete se kretati, komunicirati ili telefonirati, a nadređeni će vas zatrpavati obavezama. Dobro ćete zarađivati ali i trošiti. Isticat ćete se radnom učinkovitošću, biti brzi i snalažljivi.

Ljubav - Skladni planetarni utjecaji istaknut će zavodničko umijeće Vage. Stare veze plamte novim žarom, a u novim odnosima dominira strast i fizička privlačnost. Simpatija će vas razveseliti lijepim darom, a možda padne i dogovor za zajedničko ljetovanje.

Zdravlje - Planeti iz znaka Lava čine vas energičnima i relativno dobra zdravlja. Putovanja su vam odlično aspektirana, stoga je sjajno vrijeme za ljetovanje jer će vam svaka promjena goditi. Uživajte u kupanju i sunčanju.

Najbolji dan: 14. srpnja

Najlošiji dan: 20. srpnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Uživat ćete u stvarima koje ćete sami kreirati i tako dokazati da ste sposobni razviti neke nove vještine koje će unaprijediti vaše poslovne sposobnosti. Sjajno vam se razvijaju i poslovi s inozemstvom.

Ljubav - Izbjegavate kontakt s partnerom i stvarate odstojanje. Ovakvo stanje, iako neće trajati dugo, ipak vas iscrpljuje i može nepovoljno djelovati na vašu vezu ili brak. Morat ćete se potruditi da biste ostvarili sklad s voljenim, uklonili sumnje i optužbe.

Portrait of business woman smiling outdoor

Zdravlje - Pripazite na prehranu i pobrinite se da unosite dovoljno hranjivih tvari u svoj organizam. To će biti bitno jer su Škorpioni općenito u razdoblju smanjenog imuniteta, pa će biti izloženiji raznim upalnim procesima i infekcijama.

Najbolji dan: 15. srpnja

Najlošiji dan: 14. srpnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Možda će vaš posao zahtijevati da često mijenjate mjesto boravka ili obilazite razne tvrtke, kontaktirate s brojnim ljudima ili nekom nešto nudite ili ugovarate. Odlične poslovne veze Strijelci će imati s inozemstvom.

Ljubav - Ljubavni život je pod zaštitom Venere u znaku Lava, iako je moguće da ćete zbog poslovnog stresa biti netrpeljivi prema partneru. Samci, lako ćete doći do ljubavnih podviga. Nadmetat ćete se i otvoreno osvajati nečije srce. Druga će strana biti oduševljena s vama.

Zdravlje - Osjećaj napetosti i tjeskobe, bit će primjetni u svemu što radite. Morate se naučiti opuštati, kako takva stanja ne bi prešla u stres. No štiti vas naklonjeni Venera i Merkur pa su tegobe prolazne.

Najbolji dan: 19. srpnja

Najlošiji dan: 16. srpnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Neki Jarci se odlučuju za zajam, rješavanje nasljedstva, osiguranja i sl. Dobro pročitajte ugovor koji potpisujete. Budite prisutni na poslovnim sastancima, nametnite se i izborite za svoje ciljeve.

Ljubav - Nije vrijeme za ljubavne prekide jer biste mogli požaliti zbog nepromišljenih postupaka. Vaša sumnjičavost i nezadovoljstvo kvarit će vezu ili brak. No, uživat ćete u Marsovom povoljnom utjecaju pa u ljubavi ipak kreće nabolje, a ni romantike neće nedostajati.

Zdravlje - Muče li vas neke tegobe vodit ćete računa o sebi, odlaziti stomatologu ili obaviti liječničke pretrage. No većina vaših problema bit će psihosomatske prirode. Pokušajte pronaći učinkovit način za opuštanje.

Najbolji dan: 20. srpnja

Najlošiji dan: 14. srpnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Poboljšajte odnos s kolegama, osobito ako iz bliske prošlosti vučete neke nerazjašnjenje situacije i neugodne svađe. Ispričajte se i priznajte počinjene pogreške. Bit ćete preopterećeni poslovima!

Ljubav - Dobra komunikacija s partnerom potaknut će Vodenjake na ozbiljno planiranje zajedničke budućnosti. Mnogo toga ćete oprostiti jedno drugom. Dublje razumijevanje između vas i njega učinit će odnos čvrstim i skladnim. Samcima je moguća avantura na moru.

Zdravlje - Moguć je nedostatak energije, sklonost infekcijama i upalama. Vodite računa o sebi, nemojte pretjerano mnogo
raditi i ne zanemarujete važnost odmaranja. I sat vremena popodnevnog drijemanja, mnogo će vam značiti.

Najbolji dan: 14. srpnja

Najlošiji dan: 17. srpnja

Ovo su najdvoličniji horoskopski znakovi: Ništa im ne vjerujte!
Ovo su najdvoličniji horoskopski znakovi: Ništa im ne vjerujte!

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Uspjeh vas očekuje u poslovima povezanim s transportom, putovanjima, komunikacijom s inozemstvom, trgovinom, ali i farmacijom, knjigovodstvom ili pisanjem. Timski rad donijet će izvrsne rezultate.

Ljubav - Sve su opcije otvorene, iako većina Riba svoju energiju najviše troši na poslove i zarađivanja. Zbog čestih poslovnih putovanja i poznanstava, na tim biste relacijama mogli ostvariti zanimljiv susret. Samci će se zaljubiti u nekog strastvenog, a neki među vama, pak, u osobu na radnom mjestu.

Zdravlje - Naleti pozitivne energije iskoristite za bavljenje tjelesnim aktivnostima. U odličnom ste razdoblju koje će dati dobre
rezultate svima koji su na dijeti ili na neki drugi način skidaju višak kilograma. Proljepšat ćete se.

Najbolji dan: 15. srpnja

Najlošiji dan: 18. srpnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj
'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'
VARAJU LI DOBRI MUŽEVI?

'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'

Ispovijest žene na Redditu izazvala je dosta komentara. Svog savršenog muža ulovila je u prijevari, no ne želi ga suočiti s time da ne izgubi život na koji je navikla