Obavijesti

Show

Komentari 10

Veliki brat: Zaprosio curu dva puta, a ona ga odbila

Veliki brat: Zaprosio curu dva puta, a ona ga odbila
1

U srpskom 'Big Brotheru' Karla je javno ponizila njegova djevojka. Dva puta ju je zaprosio, ali ona nije pristala. Violeta misli da je to bila samo šala

VIDEO

Karlo Zagorac zaprosio je u ispovjedaonici srpskog "Velikog brata" Violetu Ralevu, ali ona nije pristala. On je svoju djevojku čekao zavezanih očiju, a nakon što su se izgrlili i izljubili Karlo ju je zaprosio. Voleta nije odgovarala, pa je Karlo kleknuo i svečano je pitao hoće li se udati za njega. Ona je na to samo rekla da ga jako voli. Nakon njene reakcije cijelu je noć uznemiren pio pivo s Radišom i Đorđem. Violeta misli da je prosidba bila šala.
- Nikad ne bih dala da me Karlo uistinu zaprosi na taj način, u kući Velikog brata. Mislim, može tako samo ako uzme glavnu nagradu - kazala je Makedonka kroz smijeh. Rekla je da ga jako voli, ali mora prvo vidjeti kako funkcioniraju kao par.
- Vjenčat ćemo se ako će sve funkcionirati kako treba. Ja želim biti mlada mama - rekla je Violeta. Novu godinu će zajedno dočekati u Beogradu, pa idu kod njezinih u Skoplje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO