"Najviše “pravog” mesa ima Poli, 90 posto pilećeg, a najmanje Cekin ". Kak to cekin ima najmanje "pravog" mesa ako ima 10% "pravog" i 64% strojno otkoštenog, a kplus ima 91% strojno otkoštenog i 0% "pravog", ili gavrilović koji ima 73% otkoštenog i 0% "pravog"? Jel su to opet novinari nepismeni ili mi je nešto promaknulo?
Dk
Deaktivirani korisnik
09.6.2020.
Odustani
Jedini nepismeni si ti........ lijepo piše da u Cekin hrenovkama ima 10 % mesa, a od tih 10 % je 64% strojno otkoštenog.
bl
blackeagle
09.6.2020.
Odustani
"Samo je 10 posto ‘pravog’ mesa, a još 64 posto je strojno otkošteno" Gdje piše da je 64% od tih 10% strojno otkošteno? Kolko ja vidim piše "A JOŠ 64%", ne piše
"OD TOGA 64%"
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .