Obavijesti

Show

Komentari 0

Važno je ne završiti zadnji u izazovu : 'Oni će dobiti pola kilograma na vaganju...'

Važno je ne završiti zadnji u izazovu : 'Oni će dobiti pola kilograma na vaganju...'
4

Nagrada je - 1,5 prednosti na nadolazećem vaganju 'Života na vagi', a Edo je dodao kako imaju još jedan svojevrsni poticaj, ali za ekipu koja bude zadnja

VIDEO

U današnjoj epizodi 'Života na vagi' natjecatelje očekuje zanimljiv izazov, a njihov glavni alat bit će lopata!

- Vidim neke lopatice, užad, nemam pojma o čemu je riječ, ali mislim da će mi noge propadati - rekla je Larisa. 'Bit će danas kopanja!' nastavila je Alina, a Ninu je zanimalo što će to oni kopati.

- U paru ćete biti vezani za čeličnu konstrukciju s pomoću užeta. Prvo morate iskopati dovoljno duboku rupu kako biste se mogli provući ispod konstrukcije i svaki put kad se provučete ispod konstrukcije - oslobađate uže. Kad oslobodite dovoljno užeta, skupljate zastavicu po zastavicu - objasnio je Edo zadatak, a Mirna dodala da pobjednik mora skupiti sve tri zastavice u boji tima. Naglasili su i da kopati smije samo jedna osoba u timu pa kako se netko umori, predaje lopatu partneru i on nastavlja dalje.

Nagrada je - 1,5 prednosti na nadolazećem vaganju, a Edo je dodao kako imaju još jedan svojevrsni poticaj, ali za ekipu koja bude zadnja.

Kandidati ne smiju više ovako: 'Rezultati na vagi su loši, očito imate problema u kuhinji...'
Kandidati ne smiju više ovako: 'Rezultati na vagi su loši, očito imate problema u kuhinji...'

- Oni će imati +0,5 kilograma na vaganju. Nemoj biti zadnji! - rekao je Edo. 'Ne zvuči jednostavno', složile su se Alina i Marija, a Mateo nije bio nimalo sretan jer njegova partnerica Davorka i dalje mora mirovati i ne smije sudjelovati u izazovu.

- Tko će iskopati rupu za mene? Tko će se provlačiti to? I ne jednom! - prigovarao je Mateo, no Edo mu je govorio da će njemu biti lakše jer se mora sam povlačiti, a i da uvijek može odustati i dobiti +0,5 kg.

- Nisam spremna za ovaj izazov - rekla je Marija koja je uvjerena da ona ili Alina idu ovaj tjedan kući, a ni Esmir nije baš djelovao optimistično kao inače.

- Vruće je, dubok je pijesak, valja se provlačiti ispod onog... Vidjet ćemo, probat ćemo, dat ćemo sve od sebe što god možemo - rekao je, a Mirna zaključila: 'Ovdje neće biti presudna ni snaga, ni kondicija, nego isključivo timski rad.'

Kandidati 'Života na vagi' ne drže se recepata: Duplo si vade!
Kandidati 'Života na vagi' ne drže se recepata: Duplo si vade!

Tko će biti najspretniji, a tko najnesretniju u izazovu, zašto će izbiti nova svađa u kuhinji i zbog čega će Larisa plakati - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u ili već sad na platformi Voyo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO