Obavijesti

Sport

Komentari 76

VIDEO Rijeka - Varaždin 1-1: Hit HNL-a zaustavio je i Riječane!

VIDEO Rijeka - Varaždin 1-1: Hit HNL-a zaustavio je i Riječane!
21

Dinamo, Osijek i Hajduk su jedini dobili Varaždin ove sezone. Riječani su posrnuli iako su bili veliki favorit te remizirali četvrti put zaredom! Splićani im bježe šest bodova s tim da ih u nedjelju 'modri' mogu preskočiti

U susretu 11. kola HNL-a Rijeka i Varaždin su odigrali 1-1 (1-1). Domaći su poveli golom Nike Galešića u 14. minuti, a poravnao je Michele Šego iz penala u 31. To je, ujedno, bio i posljednji pogodak na utakmici.

Do prednosti je Rijeka stigla prvenstveno zahvaljujući požrtvovnosti Fruka koji je klizećim startom osvojio loptu na sredini igrališta, potom uposlio Pašalića te otrčao sve do gol-aut linije gdje mu je Pašalić uzvratio dodavanjem, a onda je Fruk odlično vidio dotrčavanje kapetana Galešića i povratnom mu loptom sve namjestio za snažan udarac u bliži kut.

Statistika Rijeka - Varaždin

No, Varaždin je vrlo brzo uspio poravnati, raspoloženi Šego je nizom driblinga stigao u kazneni prostor domaćin gdje je njegov udarac rukom zaustavio Petrovič te je sudac Dadić pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je upravo Šego.

U nastavku utakmice Rijeka je bezuspješno pokušavala slomiti čvrst blok gostiju, a najbliže pogotku domaći su bili u 81. minuti kada je Smolčić uspio glavom zahvatiti loptu u povoljnoj poziciji, ali njegov šut s tri metra prohujao je pored stative.

Rijeka je tako četvrti put zaredom remizirala u prvenstvu te iako je još uvijek neporažena sada za vodećim Hajdukom zaostaje velikih šest bodova. Posljednji put pobijedila je još tamo 22. rujna. Ispred drugog Dinama Rijeka ima bod, ali i utakmicu više. Varaždin je četvrti sa 16 bodova. (Hina)

>> VIDEO: GOLOVI S UTAKMICE RIJEKA - VARAŽDIN

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
11. kolo HNL-a 18:30 , Stadion Rujevica, Rijeka
Rijeka
Galešić 14'
1 : 1
Varaždin
Šego (p) 31'
Sortiranje događaja

Kraj na Rujevici! Varaždin je izdržao na teškom gostovanju i kući se vraća s velikim bodom. Dinamo, Osijek i Hajduk ostaju jedine momčadi koje su ove sezone uspjele pobijediti Varaždince.

S druge strane, veliki kiks Rijeke kojoj Hajduk sada bježi šest bodova, a sutra može pasti na treće mjesto ako Dinamo pobijedi Osijek.

Igrat će se najmanje šest minuta sučeva dodatka.

88'

Dabro je odlično jurnuo naprijed i umalo stigao u situaciju jedan na jedan. Umalo, jer Galešić ga je sustigao strašnim sprintom i ubacio se ispred napadača Varaždina omogućivši Zlomisliću da istrči s gola i pokupi loptu.

85'

Pet minuta do kraja regularnog dijela. Igra u nastavku je prilično iscjepkana i bez prave akcije, dosta je prekida.

81'

Posljednja promjena kod Rijeke. Butić ulazi umjesto Čabraje.

Komentari 76