Obavijesti

Sport

Komentari 25

VIDEO Sjajni Luka ušao s klupe pa asistirao za pobjedu Reala! Salah i ekipa lako s Milanom

VIDEO Sjajni Luka ušao s klupe pa asistirao za pobjedu Reala! Salah i ekipa lako s Milanom

Golijada u Münchenu, derbi najvećih klubova u Milanu, kuražni Stuttgart u Madridu, gledatelji su mogli uživati u večerašnjim predstavama u Ligi prvaka

Real Madrid je teže nego što su to očekivali savladao Stuttgart na otvaranju nove sezone Lige prvaka. Završilo je 3-1, a pogotke su redom zabili Mbappé, Rudiger i Endrick dok je za goste strijelac bio Undav.

Gosti su odlično odigrali prvo poluvrijeme, nedostajao je samo gol koji bi okrunio njihovu sjajnu igru. Ipak, Millot i Leweling nisu uspjeli zabiti iz nekoliko izglednih prilika.

Champions League - Real Madrid v VfB Stuttgart

Prijetio je dakako i Real preko Mbappéa i Rodryga, ali niti oni nisu bili precizni. Nastavak utakmice donio je odmah i vodstvo Reala. Asistirao je Rodrygo, a gol je zabio Mbappé. Gosti su izjednačili nakon gola glavom Undava.

Mučio se Real, sve do ulaska Luke Modrića koji je povezao konce igre od 70. minute. U 83. je izveo korner nakon kojega je Rudiger zabio za 2-1. Konačnih 3-1 postavio je u 95. minuti Endrick. 

Champions League - Real Madrid v VfB Stuttgart

Modrićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

U ostalim utakmicama, Liverpool je preokrenuo protiv Milana nakon što su domaćini rano poveli golom Pulišića. Prvo je glavom zabio Konate, a zatim i van Dijk. Konačnih 3-1 postavio je Szoboszlai.

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Sporting je u Lisabonu pogocima Gyökeresa i Debasta dobio Lille 2-0. 

Juventus je u Torinu svladao PSV s 3-1, a čast da bude prvi strijelac nove sezone Lige prvaka imao je Turčin Kenan Yildiz (21). Na 2-0 povisio je Amerikanac Weston Mckennie (27), da bi u drugom dijelu zabio Argentinac Nico Gonzales (52).Počasni gol za Nizozemce je u sudačkoj nadoknadi dao Ismael Sabbari (90+3)

Aston Villa je u Bernu svladala Young Boyse s 3-0 golovima Belgijanca Yourija Tielemansa (27) i Andre Onane (87), te Jacoba Ramseya (38). Englezima je VAR poništio još dva gola, a švicarski prvak je razočarao u premijernom nastupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
LIGA PRVAKA 21.00 , MADRID, LISABON I MILANO
Sortiranje događaja
90'+6

Završeni su svi večerašnji susreti u novoj sezoni Lige prvaka. Real je slavio s 3-1 protiv Stuttgarta, isto je napravio i Liverpool u Milanu, a Sporting je lakoćom savladao Lille s 2-0. 

90'+6

3-1 za Real! Endrick je zabio treći gol Reala!

90'+2

Evo i devetog u Munchenu. Zabio ga je Goretzka.

86'

Gyokeres radi pravi dar-mar obrani Lillea! Već je nekoliko puta prošao po lijevoj strani, a u najnovijoj akciji pucao je snažno, ali tik uz lijevu stativu!

83'

Goooooooooool! Odveć poznati recept Reala. Modrić ušao, ubacio iz kornera, a Rudiger zabio za vodstvo Reala!

Komentari 25