Obavijesti

Sport

Komentari 35

Brutalni Dynamite! Dubois je uspavao Joshuu i obranio pojas svjetskog teškaškog IBF prvaka

Brutalni Dynamite! Dubois je uspavao Joshuu i obranio pojas svjetskog teškaškog IBF prvaka
11

Pred 96 tisuća gledatelja na kultnom Wembleyu, Daniel Dubois naprosto je "razbio" izazivača Anthonyja Joshuu i zasluženo obranio pojas. Podsjetimo, svjetski prvak je u lipnju pobijedio našeg Filipa Hrgovića...

Pred 96 tisuća gledatelja na Wembleyu, Daniel Dubois je obranio IBF-ov pojas svjetskog prvaka u teškoj kategoriji! Anthony Joshua ušao je u meč kao izazivač, ali Dubois ga je naprosto "razbio" i od prve runde pokazao tko je u ovom trenutku daleko bolji boksač. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli' 00:56

Već u prvoj rundi Dubois je srušio Joshuu koji nije znao što ga je snašlo. Snažni direkti boksača koji je u lipnju pobijedio našeg Filipa Hrgovića stvarali su velike probleme Anthonyju koji nije našao rješenje kako se s njima nositi. Ipak, zvono je otkucalo i spasilo Joshuu poraza u 1. rundi. 

Daniel Dubois v Anthony Joshua - IBF World Heavyweight Title

U 2. rundi je Dubois pokušao nastaviti gdje je stao na kraju prve i agresivno je napao Joshuu. Na početku ga je izdominirao, ali sve što je runda išla dalje, Joshua se uspio pribrati. U 3. rundi je "dynamite" doveo Joshuu na rub nokdauna, tukao ga je svim oružjima, ali 34-godišnji Englez uspio je preživjeti. 

Daniel Dubois v Anthony Joshua - IBF World Heavyweight Title

Štoviše, 4. runda je prošla prilično mirno, bez nekog većeg napada ijednog borca. Činilo se da se Joshua pribrao i da će se vratiti u meč, ali u 5. rundi je uslijedio niz jakih direkata u bradu Anthonyja, a jedan od njih ga je nokautirao za kraj spektakla na Wembleyu. Dubois je zadržao pojas IBF-ovog prvaka teške kategorije i to potpuno zasluženo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Anthony Joshua - Daniel Dubois 23.00 , Wembley, London
Sortiranje događaja
POBJEDA DUBOISA!!

Kakva borba, kakav nastup Daniela Duboisa!!! U potpunosti je razbio Anthonyja Joshuu i nokautirao ga u 5. rundi desnom rukom. Od prve runde je počeo znatno bolje, nametnuo se kao daleko bolji borac i dvaput rušio Joshuu u prve tri runde. Ipak, Anthony se malo pribrao u četvrtoj i činilo se da se vraća u meč, ali u petoj rundi Daniel završava posao i potpuno zasluženo brani IBF-ov pojas u teškoj kategoriji!

KRAJ 4. RUNDE

Evo malo mirnije runde, Joshua se primirio i izvukao, barem u ovom trenutku. Malo se uspio pribrati...

KRAJ 3. RUNDE

Daniel Dubois razbija Anthonyja Joshuu koji je ponovno pao u trećoj rundi! Jedva se uspio pridići, ali ako se nešto radikalno ne dogodi, izgubit će ovaj meč. Daniel puno bolje izgleda, brži je, jači i Joshua nema rješenja zasada...

KRAJ 2. RUNDE!

Daniel Dubois puno bolje je otvorio meč i druga runda mu je također pripala. Na početku runde je direktima pogađao uzdrmanog Joshuu koji nije najbolje ušao u borbu. 

KRAJ 1. RUNDE!

Daniel Dubois srušio je Joshuu pri kraju prve runde, ali nakratko. Uspio se Britanac podignuti i nije ostalo puno vremena do kraja runde, tako da se izvukao ovog puta. Opasno je zaprijetio borac koji je pobijedio našeg Filipa Hrgovića. 

Komentari 35