Obavijesti

Sport

Komentari 311

Dinamo - Lokomotiva 5-1: Bjelica je startao pobjedom, stoper briljirao s dva gola!

Dinamo - Lokomotiva 5-1: Bjelica je startao pobjedom, stoper briljirao s dva gola!
25

Dinamov stoper prvijenac je zabio u 91. minuti, a tri minute kasnije ponovno je bio precizan za konačnih 5-1. Ovo je prva pobjeda "modrih" u prvenstvu nakon 24. kolovoza i Gorice na Maksimiru (2-1)...

Dinamo je pobijedio Lokomotivu 3-1 u drugoj utakmici 8. kola HNL-a i prvom dvoboju Nenada Bjelice na klupi "plavih" u drugom mandatu. Hrvatski prvak je golovima Baturine (13.) i Petkovića (34.) imao 2-0 već na poluvremenu, a Ademi je u 51. zabio za 3-0. Tri minute kasnije zabio je Vrbančić na drugoj strani, a u sudačkoj nadoknadi Raul Torrente pogodio je dvaput za konačnih 5-1. Za četiri dana na Maksimir stiže Monaco...

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Bjelica: Dinamov je najveći problem trka! Korporacija? Bilo je tad obostranih podbadanja... 01:11

Statistika utakmice Dinamo - Lokomotiva:

Dinamo je poveo već u 13. minuti golom Martina Baturine. Ristovski je ubacio s desne strane, a mladi veznjak ubacio se iz drugog plana i s nekih pet metara pospremio loptu u mrežu. U 34. minuti je Bruno Petković sjajno pogodio za 2-0 iz slobodnog udarca sa 20-tak metara, da bi Arijan Ademi u 51. minuti bio strijelac trećeg gola.

Zagreb: Dinamo i Lokomotiva sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a

Samo tri minute kasnije Luka Vrbančić je smanjio na 1-3. Vrbančić je igrač Dinama na posudbi u "lokosima", pa očekivano nije proslavio gol. Do nove promjene rezultata moglo je doći u 68. minuti, no udarac Brune Petkovića je završio na gredi. U 89. minuti gredu je uzdrmao i Marko Rog.

Zagreb: Dinamo i Lokomotiva sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a

Do kraja susreta još dva gola, oba nakon ubačaja iz kornera, zabio je Raul Torrente u 90+1. i 90+4. minuti. "Modri" su ostali treća momčad HNL-a, a s ovom pobjedom prekinuli su krizu i pobijedili prvi put u prvenstvu nakon Gorice 24. kolovoza. Dinamo sada u u srijedu očekuje veliki ispit, maksimirski ogled protiv Monaca u Ligi prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
8. Kolo HNL-a 20.00 , Maksimir, Zagreb
Dinamo
Baturina 13', Petković 34', Ademi 51', Torrente 90+1', 90+5'
5 : 1
Lokomotiva
Vrbančić 54'
Sortiranje događaja
90+5'

Kraaj! Raul Torrente zabio je još jednom za kraj dvoboja na Maksimiru! Toni Dadić označio je kraj utakmice, a Dinamo je na kraju uvjerljivo i zasluženo slavio za prekid krize "plavih". 

90+4'

Skoro je Rog zabio za 5-1 u samom smiraju dvoboja, ali Šubarić je uspio to obraniti i odbiti u korner. 

90+1'

Evo još jednog, prvijenac je u "modrom" dresu zabio Raul Torrente. Asistirao mu je Kulenović, a stoper Dinama iz odbijene lopte zabio za potvrdu pobjede domaćina. 

89'

Kakav šut Roga! Veznjak Dinama namjestio se na udarac na nekih 25 metara, sjajno opalio, ali i pogodio prečku. Nešto ranije u drugom poluvremenu prečku je zatresao i Petković...

88'

Primirila se utakmica u potpunosti i teško će Lokomotiva ozbiljnije ugroziti Dinamo do kraja dvoboja. Čini se da će Dinamo pobijediti po prvi put u prvenstvu u rujnu, posljednji put prvak je slavio 24. kolovoza protiv Gorice 2-1. 

Komentari 311