Obavijesti

dođite na radionicu - kako uživati u čokoladi?

dođite na radionicu - kako uživati u čokoladi?
4

Odnedavno postoji još jedan razlog za pridruživanje klubu ljubitelja bio&bio trgovina. Razlog su radionice koje bio&bio organizira u suradnji sa zagrebačkim Makronova centrom.

Svi zdravstveno osviješteni štovatelji čokolade napokon će doći na svoje i naučiti kako spojiti čokoladni hedonizam i strast za zdravim životom. 

Tajna je u pravim sastojcima, među kojima će „zvijezda“ svakako biti organski kakao prah koji je iznimno bogat magnezijem i ostalim nutritivnim sastojcima zbog kojih se od davnina smatra "hranom bogova", a danas ga s pravom nazivaju superhranom. 

Želite li saznati više, dođite u zagrebački Makronova centar 18. i 20.9. gdje će raw food majstorica Mihaela Devescovi i nutricionistkinja Jasmina Vrbanec otkriti na koji način možete uživati u čokoladi bez grižnje savjesti.

Recepti koje će pred sudionicima radionice miješati, miksati i šejkati će vas bez sumnje oduševiti. Naravno, svaki će se recept degustirati, a sastojci i djelovanje njihovih kombinacija tumačiti iz nutricionističke perspektive. 

Ako još niste postali član bio&bio kluba, ovo je još jedan dobar razlog da to postanete jer su cijene radionica za članove izuzetno povoljne.

Za više informacija i predbilježbe za radionice kuhanja, nazovite zagrebačku Makronovu: 01 4847 119.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Evo kako rade dućani u nedjelju
DETALJAN POPIS

Evo kako rade dućani u nedjelju

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara za blagdane pogledajte u našem detaljnom vodiču. Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti
Objavili karte: Evo kad dolazi novi snijeg. Bit će i do 25 cm
ZABIJELIT ĆE

Objavili karte: Evo kad dolazi novi snijeg. Bit će i do 25 cm

Čini se da ćemo u 2025. godinu ući bez većih oborina. Prve naznake novog snijega stižu malo kasnije